Blaga: Nu l-as sfatui pe Basescu sa-i ceara demisia lui Ponta

Miercuri, 29 August 2012, ora 21:21
7183 citiri
Blaga: Nu l-as sfatui pe Basescu sa-i ceara demisia lui Ponta
Foto: Realitatea TV

"Nu stiu daca Traian Basescu ii va cere lui Victor Ponta sa demisioneze. Nu l-as sfatui sa-i ceara demisia lui Victor Ponta", a declarat, miercuri seara, presedintele PDL, Vasile Blaga.

Liderul democrat-liberal este de parere ca romanii vor fi cei care il vor schimba pe Victor Ponta, daca situatia in tara va merge prost.

"Sa vada poporul care sunt solutiile USL - s-au redus cu 10 la suta investitiile care nu sunt. Nu vor mai fi fonduri nici pentru a doua etapa a cresterilor salariale", a spus Blaga, miercuri seara, invitat la Realitatea Tv.

Vasile Blaga a pus sub semnul intrebarii Uniunea Social Liberala, deoarece "liderul maxim al sau" (presedintele PDL nominalizandu-l pe Crin Antonescu - n.red) a afirmat ca principalul sau adversar nu este un om politic din Romania, ci departamentul de stat al Statelor Unite ale Americii.

CCR a decis. Ce urmeaza pentru USL si Traian Basescu? - Sondaj Ziare.com

Liberalii, furiosi: Continuam lupta, coabitarea nu este posibila!

Traian Basescu va putea coabita cu USL?

Vasile Blaga si-a manifestat convingerea ca presedintele Traian Basescu va putea coabita cu Guvernul USL, "deoarece cred ca toata lumea a tras concluzii - Guvernul trebuie sa guverneze, sa vina cu solutii economice".

"Coabitarea inseamna teme si nu solisti. Teme sunt - Constitutia care trebuie schimbata absolutamente; parcursul nostru euro-atlantic, pentru ca am vazut multe iesiri si aproape parem o tara araba uneori", a explicat liderul democrat-liberal, care a subliniat ca nu doreste nici guvern de uniune national, nici ruperea USL.

Traian Basescu a ajuns la Cotroceni (Video)

Parlamentul ii da unda verde lui Basescu sa revina la Cotroceni - Ce urmeaza?

De ce tace Traian Basescu

Presedintele PDL este de parere ca "putina liniste nu strica" si ca, atunci cand va dori sa comunice, Traian Basescu isi va spune punctul de vedere.

"Cred ca de doua luni, incepand cu 1 iulie, s-au spus foarte multe pe scena politica romaneasca. De multe ori, lucruri exagerate de ambele parti, lucruri grele de ambele parti (...) si cred ca putina linsite nu strica.

De altfel, vad ca nici domnul senator Crin Antonescu nu exceleaza cu iesiri publice, nici domnul Ponta si nu cred ca este un lucru rau. Cand va dori sa comunice, domnul Basescu isi va spune punctul de vedere", a declarat Vasile Blaga.

Nu in ultimul rand, acesta a afirmat ca "puterea majoritatii niciodata nu poate dobori adevarul, cum a fost si la referendum" si ca batalia electorala in care a fost implicat PDL in ultimele doua luni a prins bine partidului, deoarece a reusit "sa reporneasca motoarele".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Vasile Blaga tacere Traian Basescu, #Blaga guvernare USL, #Blaga coabitare USL Basescu , #presedinte PDL