Blaga: Nu este nevoie de congres extraordinar in PDL. Imi pun mari sperante in MRU

Sambata, 28 Aprilie 2012, ora 13:31
3041 citiri
Blaga: Nu este nevoie de congres extraordinar in PDL. Imi pun mari sperante in MRU

Nu este nevoie de congres extraordinar in PDL pentru schimbarea echipei de conducere in acest moment, ci de mobilizarea partidului pentru atingerea obiectivelor propuse pentru alegerile locale, a declarat presedintele Senatului, Vasile Blaga.

Berceanu cere congres extraordinar la PDL: Toata conducerea sa-si depuna mandatul!

"Este nevoie de mobilizarea partidului pentru a scoate scorul pe care ni l-am propus pentru alegerile locale si sunt sigur ca il vom scoate. Azi, presedintele partidului candideaza pentru un nou mandat la Primaria Cluj si sunt absolut convins ca il va recastiga", a spus, sambata, senatorul PDL la Romania TV.

Boc: Nu mi s-a cerut demisia

Organizarea unui congres extraordinar dupa alegerile locale este, de asemenea, putin probabila.

"In acest moment, nu cred ca va fi organizat, pentru ca sunt convins ca vom scoate rezultatele pe care ni le propunem. Asta este treaba noastra acum, la ce ar ajuta un congres extraordinar? Ar fi deliciul presei si, sigur, opinia publica ar fi mult mai putin interesata, cred eu, de ce se intampla in interiorul PDL. O intereseaza cu cine vom candida, cat de credibili sunt oamenii nostri, care sunt mesajele pentru comunitatile locale pe care doresc sa le reprezinte", a adaugat Vasile Blaga.

"Eu sunt de la 8 in sediul PDL si cu asta ma ocup si pana acum am vorbit cu 41 de organizatii din 42, numai una nu imi raspunde, Buzaul, poate ma aude daca se uita la televizor, domnul Cezar Preda, sa imi raspunda la telefon. Am vorbit azi cu fiecare dintre ei in parte si le-am spus punctul meu de vedere, sper ca i-am convins", a subliniat presedintele Senatului.

"Nu cred ca acuma este vremea cutitelor lungi. Acum nu de sciziune are nevoie PDL, ci de unitate", a punctat democrat-liberalul.

Speranta Mihai Razvan Ungureanu

Intrebat despre posibila cooptare in conducerea PDL a lui Mihai Razvan Ungureanu, Blaga a sustinut ca nu este informat cu privire la intentiile fostului premier in acest sens.

"Eu imi pun mari sperante in Mihai Razvan Ungureanu, dar dansul va hotari ce are de facut. Daca dupa alegerile locale va dori sa intre intr-o astfel de constructie, eu nu am nimic impotriva", a spus Blaga.

Nu a existat o discutie cu Nastase la Cornu

Democrat-liberalul a tinut sa dezminta si "minciuna sfruntata" cum ca s-ar fi intalnit, vineri, la Cornu, inaintea motiunii de cenzura, cu Adrian Nastase si Ilie Sarbu.

"Este o prostie cat casa si astfel de intoxicari probabil ca vor mai aparea. Eu nu m-am intalnit niciodata in trei, cred, nici macar pe holurile Parlamentului, cu domnul Nastase si cu domnul Sarbu, iar la Cornu am fost o singura data acum 7 ani, acasa la domnul Gusa, cand era colegul meu in PDL.

Deci este o minciuna sfruntata, menita sa provoace dispute in interiorul PDL, care din punctul meu de vedere nu sunt", a mentionat Blaga in replica la zvonul vehiculat de presa ca s-ar fi intalnit la Cornu cu cei doi lideri PSD.

Nu exista Grupul lui Vasile Blaga

Ulterior, intr-un comunicat de presa, Vasile Blaga a precizat ca nu mandateaza pe nimeni sa faca declaratii in numele sau.

"Grupul lui Vasile Blaga nu exista! Grupul lui Vasile Blaga nu este altul decat PDL-ul. Astazi, trebuie sa facem toate eforturile in PDL pentru unitate, pentru mobilizarea tuturor fortelor pentru a ne indeplini obiectivele propuse in

alegerile locale", transmite seful Senatului.

Doi dintre sefii organizatiilor PDL au cerut demisia lui Boc

Mai multi membri ai PDL cer organizarea unui congres extraordinar pentru schimbarea conducerii partidului, dupa ce acesta a ajuns vineri in Opozitie dupa demiterea Guvernului Ungureanu in urma votarii motiunii de cenzura.

Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Fostul preşedinte Traian Băsescu afirmă că liderii celor două mari partide din România, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, nu se pot compara ”ca şi calibru” cu unii dintre predecesorii...
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Fostul preşedinte Traian Băsescu, naşul medicului Cătălin Cîrstoiu, este de părere că alegerea acestuia pentru a candida la Primăria generală a Capitalei cu susţinerea PSD şi PNL...
#Vasile Blaga congres extraordinar PDL, #demisie conducere PDL, #Blaga Ungureanu PDL, #Blaga demisie Boc , #PDL
Comentarii
Poza lool
lool
rank 5
Cine e MRU????? Au devenit anonimii mari sperante ale PDL??