Blaga: Imi pare rau de situatia in care este prietenul meu Adriean

Vineri, 30 Ianuarie 2015, ora 18:37 2845 citiri

Presedintele PDL Vasile Blaga a declarat vineri ca "ii pare rau de situatia in care este prietenul" sau "Adriean", (Videanu-n.red.) si ca "evident" imaginea partidului este afectata.

Blaga a fost intrebat daca la sedinta Colegiului Director al PDL s-a discutat despre situatia creata prin retinerea lui Adriean Videanu.

"Am discutat situatia in general si am aratat un lucru foarte clar: daca ati pomenit de cazul domnului Videanu, mie imi pare rau de situatia in care este prietenul meu Adriean, dar sper ca sa-si poata dovedi nevinovatia, dar, in situatia in care, pe care nu o doresc nimanui de a fi arestat, atunci statutul este foarte clar: suspendat din functia de membru de partid. Sper sa nu ajungem aici", a precizat Vasile Blaga.

Adriean Videanu, retinut - Va fi suspendat din partid daca va fi arestat preventiv

El a mai spus ca are un statut al partidului de respectat si daca Adrian Videanu "nu este vinovat, nu o sa-i ceara sa se suspende".

"In acest moment nu este nici macar trimis in judecata. Sigur ca arestarea este un act foarte grav, sper sa nu se intample lucrul acesta si am spus: un membru al PNL arestat este suspendat din calitatea de membru de partid", a repetat Blaga.

Adriean Videanu, retinut - a fost scos cu catuse din sediul DNA (Video)

El a mai fost intrebat daca aceasta situatie afecteaza partidul.

"Evident da, nu ne face nicio placere sa se intample astfel de cazuri, cum afecteaza activitatea oricarui partid din Romania", a precizat Blaga.

Presedintele PDL Bucuresti, Adriean Videanu, a fost retinut joi seara de procurorii anticoruptie, in dosarul fostei sefe a DIICOT Alina Bica.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News