Blaga, despre Nicusor Dan: E cam cel mai bogat candidat, are corturi cat toate partidele la un loc

Vineri, 15 Aprilie 2016, ora 23:04
6192 citiri
Blaga, despre Nicusor Dan: E cam cel mai bogat candidat, are corturi cat toate partidele la un loc
Foto: Arhiva Ziare.com

Copresedintele PNL Vasile Blaga il critica pe candidatul USB la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, spunand ca acesta este "cam cel mai bogat candidat" si ca are corturi cat au toate partidele la un loc, adaugand ca PNL va face public numele sponsorilor in momentul in care acestia dau banii si nu anul viitor.

Vasile Blaga a declarat, vineri, la Pitesti, ca PNL are "foarte mare incredere" in Marian Munteanu, candidatul liberalilor la Primaria Capitalei, precizand ca partidul isi pune semne de intrebare cu privire la acuzele care i se aduc acestuia.

"Domnul Marian Munteanu nu e nici sfant, nu e nici demon, e un om. E un om in care avem foarte mare incredere, care a spus foarte multe dupa 1990 in tot ceea ce inseamna lupta impotriva PSD-ului, a comunistilor la inceput, un om care vedem ca este atacat fara a i se aduce nicio dovada pe toate liniile de atac la care este expus. Noi suntem atenti la toate observatiile care ni se fac, dar uneori avem si noi intrebari, mai ales ca unele linii de atac sunt dinspre parti ale societatii civile care clar sustin un candidat. Si atunci avem si noi dreptul de a ne pune semne de intrebare fata de viabilitatea acestor acuze", a spus Blaga, citat de News.ro.

Liderul PNL l-a criticat pe contracandidatul lui Munteanu, Nicusor Dan, aratand ca acesta are in Bucuresti corturi "cat toate partidele laun loc" si ca nu face publice numele sponsorilor sai.

"Am inteles, toate partidele sunt la fel, toate sunt corupte de sus pana jos, toti membrii lor sunt corupti, lucru cu care nu pot sa fiu de acord si nu am fost niciodata, dar am vazut si raspunsurile de ieri ale domnului Nicusor Dan la un post de televiziune. Pana la urma, din ceea ce face pana acum este cam cel mai bogat candidat din Bucuresti.

Daca mergeti in Bucuresti este impanzit de corturile domniei sale, are cat toate partidele la un loc si a spus ca dansul nu este sponsorizat de oameni de afaceri, si eu spun ca nimic nu e rau in asta, ca se respecta legea, dar ca va spune numele celor care il sposorizeaza prin 2017, ca asa s-a inteles cu ei. Noi n-avem ce sa ascundem. In momentul in care cineva ne sponsorizeaza in conditiile legii, pe masa, facem, declaratii oficiale. Nu asteptam pana in 2017", a mai spus Vasile Blaga.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Vot interzis la locale pentru unii alegători cu domiciliul în străinătate. Decizia aparține Biroului Electoral Central
Vot interzis la locale pentru unii alegători cu domiciliul în străinătate. Decizia aparține Biroului Electoral Central
Alegătorii cu domiciliul în străinătate, care şi-au stabilit reşedinţa în ţară, începând cu data de 11 aprilie 2024, nu vor putea vota la alegerile pentru autorităţile administraţiei...
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
Deputata AUR Gianina Şerban acuză că, de patru luni, Birourile permanente reunite al Camerei şi Senatului refuză, fără nicio justificare, să numească un membru al partidului în comisia...
#Blaga Nicusor Dan bani campanie alegeri , #PNL