Blaga, despre demisia Monicai Macovei: Nu e o surpriza (Video)

Marti, 02 Septembrie 2014, ora 14:39916 citiri
Blaga, despre demisia Monicai Macovei: Nu e o surpriza (Video)

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, marti, dupa demisia Monicai Macovei din partid, ca nu regreta nimic din ceea ce a propus formatiunii pentru sustinerea acesteia si ca mai departe romanii vor vedea si vor aprecia.

Blaga a spus ca "nu e o surpriza pentru nimeni" faptul ca Macovei a demisionat din PDL.

"Nu e o surpriza pentru nimeni, nu ma bucur de plecarea nimanui, dar doamna Macovei avea de ales. Daca si-ar fi inscris candidatura la prezidentiale ca independent, era radiata din partid", a adaugat Blaga.

Monica Macovei demisioneaza din PDL

"Nu regret nimic pentru ce am propus partidului si partidul a fost de acord in sustinerea doamnei Macovei. Mai departe, romanii vad si apreciaza", a mai declarat presedintele PDL.

Monica Macovei, care si-a anuntat candidatura independenta la Presedintie, a declarat, marti, ca pleaca din PDL.

Macovei a facut acest anunt intr-o conferinta de presa.

"Multe decizii ale PDL au indus confuzie in PDL. Nu am inteles de ce nu poate avea propriul candidat la prezidentiale", a mai declarat Monica Macovei, in opinia careia Klaus Iohannis nu a dovedit ca reprezinta dreapta, ca apara staul de drept si vrea anticoruptie.

"Nu ma inscriu in niciun alt partid politic. Voi candida independent pentru functia de presedinte al Romaniei pentru ca sunt convinsa ca romanii merita un presedinte al lor", a declarat Monica Macovei.

Blaga: Cand Monica Macovei va candida independent, va fi radiata din PDL

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, vineri, la Craiova, ca, potrivit Statutului partidului, in momentul in care va candida independent, Monica Macovei va fi automat radiata din randurile membrilor formatiunii democrat-liberale: "Avem un statut foarte clar, care spune la articolul 20 ca, in momentul in care domnia sa va candida independent, automat este la radiere, la capitolul radieri, va fi radiata din randurile membrilor Partidului Democrat, este radiata automat si acest articol este prins in statut".

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News