Blaga despre Basescu: Nu va candida, vremea domniei sale s-a dus

Duminica, 17 Aprilie 2016, ora 18:42
2748 citiri
Blaga despre Basescu: Nu va candida, vremea domniei sale s-a dus
Foto: Facebook Vasile Blaga

Copresedintele PNL Vasile Blaga sustine ca Traian Basescu nu va candida la Primaria Capitalei din spirit de conservare si ca, desi e "un politician cu calitati, vremea domniei sale s-a dus", liderul liberal precizand ca nici el nu va intra in cursa pentru a deveni primar la Bucuresti, dupa ce a pierdut o data batalia.

"Sa-i dea domnului presedinte Basescu sanatate, ma leaga o lunga prietenie. Nu va candida, are un spirit de conservare si este un politician cu calitati, dar vremea domniei sale s-a dus", a spus Blaga.

Intrebat daca ar intra el in cursa pentru Primaria Bucurestiului, Vasile Blaga a raspuns negativ, precizand ca a pierdut o data si ca nu mai candideaza si a doua oara.

"Eu am candidat in 2008 la Bucuresti. Nu am scos un scor rau atunci. Am avut majoritate in Consiliul General Bucuresti, dar am pierdut Primaria. A doua oara nu candidez in Bucuresti", a spus Vasile Blaga.

Fostul presedinte Traian Basescu l-a atacat dur, vineri seara, printr-un mesaj postat pe Facebook in care i se adreseaza cu "draga Vasile", pe copresedintele PNL Vasile Blaga si i-a transmis sa isi anunte candidatura in locul lui Marian Munteanu, asigurandu-l ca atunci va intra si el in competitie, doar pentru a-i "administra o bataie electorala sora cu moartea", pentru ca a "vandut PDL unei adunaturi fara viziune" pentru a-si "salva scaunul de sefulet de partid".

"Din presa inteleg ca Vasile Blaga ma invita in ring pentru alegerile la Primaria Generala a Capitalei. Draga Vasile, daca este adevarat, te rog ai grija ce-ti doresti. Stii bine ca in cariera ta politica n-ai fost in stare sa castigi nici macar o primarie de comuna, iar la Bucuresti, Oprescu te-a batut in 2008 de parca erai din Vaslui, si nu de la vamile din Bihor. Pana si la alegerile din partid solutia sa castigi a fost ca oamenii tai sa fuga cu urnele ca sa te alegi. Sa-ti mai spun cu ce manopere te-ai ales senator in 2012 prin Timis, ca la tine la Bihor te antipatiza toata lumea?", scrie Basescu.

Traian Basescu ii mai transmite copresedintelui PNL sa isi anunte candidatura in locul lui Marian Munteanu, asigurandu-l ca atunci va intra si el in competitie, doar pentru a-i "administra o bataie electorala sora cu moartea", pentru ca a "vandut PDL unei adunaturi fara viziune" pentru a-si "salva scaunul de sefulet de partid".

Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat joi, 28 martie, că sunt implementate - proiectare şi execuţie contracte pentru construirea a încă 729 km de drum de mare viteză....
#Blaga Basescu Primaria Capitalei, #Blaga replica Basescu alegeri , #Traian Basescu
Comentarii
Poza Doresc disparitia PSD
Doresc disparitia PSD
rank 5
Poza Kogaion78
Kogaion78
rank 1