Blaga, deputatului care a demisionat a doua oara din PDL: Drum bun!

Luni, 02 Septembrie 2013, ora 18:29 1710 citiri
Foto: Romania TV

Vasile Blaga, presedintele PDL, a transmis, luni, ca-i ureaza "drum-bun" deputatului de Alba Clement Negrut, care si-a dat demisia din partid pentru a se inscrie in Miscarea Populara.

"Este parcursul domniei sale. Organizatia Alba este o organizatie puternica, drum-bun domnul Negrut. Am avut o discutie astazi, cred ca au fost prezenti in proportie de 99%, nicio astfel de intentie", a declarat liderul democrat liberalilor, dupa o intalnire a grupurilor parlamentare ale PDL, transmite Realitatea TV, citand Mediafax.

Tot luni, intr-o conferinta de presa, deputatul Clement Negrut a anuntat ca demisioneaza din partid deoarece PDL este "un buldog care si-a rupt dintii in decembrie 2012".

Clement Negrut a mai demisionat o data din PDL, in anul 2011, deputat de Alba si la acea vreme. Totusi, dupa doua luni, Negrut a revenit in formatiune, morivand ca vrea sa termine ce a inceput.

Deputatul Clement Negrut a revenit in PD-L, la doua luni dupa demisie

"M-am intors in locul unde am lasat lucrurile neterminate ca sa le duc la bun sfarsit. Trebuie sa ajut la rezolvarea problemelor de infrastructura din cele 12 comune si doua munciipiii din colegiul in care am fost ales si sa nu uitam de tronsonul doi al autostrazii Orastie - Sibiu, care ar rezolva problema traficului din Sebes.

Am depasit aceasta etapa cu greu insa nu m-am lasat atras in jocurile celorlalte partide, ci dialogul a fost unul elegant", declara deputatul dupa prima demisie, aratandu-si sustinerea pentru Vasile Blaga, cel care acum ii urmeaza "drum bun".

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News