Blaga: Cat voi fi presedinte, pe Frunzaverde si Stanisoara nu ii voi mai prelua

Marti, 12 Martie 2013, ora 09:51 1917 citiri

Liderul PDL, Vasile Blaga, a declarat, luni, la Pitesti, ca Sorin Frunzaverde si Mihai Stanisoara nu vor mai fi reprimiti in partid atata vreme cat el va fi presedinte al formatiunii politice.

"Eu va spun cu mana pe inima ca acest partid avea nevoie de Opozitie ca de aer. Acum se cern caracterele, acum vedem care sunt sau nu sunt cu adevarat oamenii ce iubesc partidul asta. Nu vedeti ca in general pleaca cei care au venit dupa 2005 in partid, care stiu numai la Putere?

Cu doua exceptii, care sigur, nu fac decat sa intareasca regula, si domnul Stanisoara si mai inainte domnul Frunzaverde (...). Omul e om si il vezi doar cand e greu. Iata, cand ne e greu, unii nu rezista. Dumnezeu sa le dea sanatate, dar cat voi fi presedinte in partid nu ii voi mai prelua niciodata", a declarat Vsile Blaga.

Emil Boc, despre plecarea lui Stanisoara: Mi-e scarba. Cine-i domnul Goe acum? (Video)

Sursa citata a precizat ca, daca democrat-liberalii vor ajunge la negocieri cu alte partide, Stanisoara si Frunzaverde nu vor reprezenta niciodata partidul cu care se va intra in discutii.

"Daca vom ajunge la negocieri cu alte partide, acesti oameni (- Sorin Frunzaverde si Mihai Stanisoara - n.red.) nu vor reprezenta partidul cu care vom intra in discutii, niciodata", a declarat presedintele PDL,Vasile Blaga.

MRU despre plecarea lui Stanisoara: Crin Antonescu imi da senzatia unui om disperat

Blaga a prezentat, luni, la Universitatea Constantin Brancoveanu, din Pitesti, motiunea "Romania dreapta.PDL - Politica dincolo de lozinci", alaturi de secretarul general al democrat-liberalilor, Gheorghe Flutur, vicepresedintele Andreea Paul, Traian Ungureanu si seful PDL Arges, Mircea Andrei.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News