Vosganian: Poporul roman a invins, dar nu a castigat inca

Marti, 01 Ianuarie 2013, ora 12:40
3107 citiri
Vosganian: Poporul roman a invins, dar nu a castigat inca

Ministrul Economiei, Varujan Vosganian (PNL), a scris marti pe blog ca 2012 a fost un an ,,trist", un an in care vocea poporului roman s-a auzit cu putere dar un an in care desi a invins, poporul roman nu a castigat inca.

,,Anul 2012 a fost un an trist, dar a meritat sa fie trait. A fost anul in care, pentru prima oara, dupa mai multe zeci de ani, vocea poporului roman s-a auzit cu putere. A fost semnul indaratniciei unui neam care este ingaduitor, dar care are limite pentru batjocura si pentru trufia conducatorilor peste care nu poate trece.

Poporul roman a invins in anul 2012, dar nu a castigat inca. A castiga nu inseamna doar sa invingi, ci inseamna si ca victoria sa capete sens. Pe lume sunt multi invingatori, castigatorii, cei care mai au argumente sa se mai bucure si a doua zi dupa lupta, sunt mult mai putini", a sustinut vicepresedintele PNL intr-o postare pe blogul personal.

Liberalul a sustinut ca pentru ca poporul sa fie cu adevarat castigator trebuie ca viata publica ,,sa se limpezeasca", iar valorile sa fie asezate in buna randuiala, si ,,nu cu susul in jos".

"Pentru ca poporul roman sa fie cu adevarat castigator trebuie ca viata publica sa se limpezeasca. Trebuie ca valorile sa fie asezate in buna randuiala, si nu cu susul in jos ori aiurea asa cum erau pana azi. Trebuie sa nu ne mai temem sa fim patrioti. Trebuie sa ajungem sa ne mandrim nu doar cu Hagi, cu Nadia Ciomaneci ori cu Sofia Vicoveanca (nici asta nu e putin), ci si cu felul in care functioneaza institutiile statului.

Trebuie sa simtim ca ziua de azi e mai buna ca cea de ieri iar cea de maine e mai promitatoare ca cea de azi. Si ca propria tara nu mai e un loc al deznadejdii si al resemnarii, ci unul in care merita sa traiesti", a opinat el.

,La multi ani, tuturor! Iar incepand cu lunea viitoare vom deprinde impreuna ceva atat de rar in istoria noastra nationala, anume cum sa castigi, nu doar sa invingi", a incheiat Varujan Vosganian.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#Varujan Vosganian 2013, #Vosganian alegeri 2012 , #PNL