Vosganian, invitat la conferinta PSD Iasi, a stat "un ceas", s-a suparat si a plecat

Sambata, 20 Aprilie 2019, ora 21:585530 citiri
Vosganian, invitat la conferinta PSD Iasi, a stat "un ceas", s-a suparat si a plecat
Foto: Facebook Varujan Vosganian

Varujan Vosganian a plecat de la Conferinta Judeteana a PSD Iasi, nemultumit ca liderii formatiunii au vorbit doar despre guvernarea PSD, fara a pomeni nimic despre ALDE

Liderul ALDE Iasi, deputatul Varujan Vosganian, a parasit lucrarile Conferintei Judetene a PSD Iasi, unde fusese invitat, nemultumit ca liderii social-democrati care au luat cuvantul au vorbit doar despre guvernarea PSD, fara a pomeni nimic despre ALDE.

Liderul ALDE Iasi, deputatul Varujan Vosganian, a participat ca invitat la Conferinta Judeteana a PSD Iasi, insa, la un moment dat, a parasit sala, fara a rosti un mesaj in fata membrilor PSD.

"Sunt, inca, la varsta noutatilor, chiar daca am trei decenii de experienta politica. Astazi, raspunzand cu politete unei invitatii, am participat pentru prima oara in viata mea la o intrunire PSD, cea a organizatiei Iasi. I-am ascultat pe distinsii oratori vorbind despre guvernarea (doar a) PSD, despre faptul ca toti romanii de buna credinta sunt la PSD etc.etc., drept care, dupa vreun ceas, am socotit ca e mai bine sa plec, ca sa nu-i tulbur", a scris ulterior Varujan Vosganian, pe Facebook.

La conferinta judeteana PSD Iasi au fost prezenti Liviu Dragnea, Viorica Dancila, dar si mai multi ministri ai partidului.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News