Vosganian calmeaza spiritele: USL merge bine

Vineri, 10 Februarie 2012, ora 10:01 2263 citiri
Foto: Arhiva

Uniunea Social Liberala (USL) merge bine, calmeaza spiritele fostul ministru al Finantelor, Varujan Vosganian, pe fondul controversatului discurs pe care presedintele PSD Victor Ponta l-a rostit, joi, in Parlamentul Romaniei cu ocazia votului de investitura pentru Guvernul Ungureanu.

"Proiectul USL merge inainte. Cel mai bun raspuns la discursul domnului Victor Ponta l-a dat Victor Ponta insusi in clarificarile ulterioare, replieri facute, probabil, in urma solicitarilor colegilor sai de partid, scrie Varujan Vosganian pe blogul personal intr-un text intitulat "Cateva comentarii la 'cald'".

Antonescu: Nu m-am simtit reprezentat de discursul lui Ponta, dar USL are nevoie de unitate

Totodata, vicepresedintele liberalilor atrage atentia ca Guvernul lui Mihai Razvan Ungureanu nu este unul nou, ci este fructul "aceleiasi majoritati parlamentare ilegitime": "Pentru PNL, acest Guvern nu este unul nou, nu este un moment T 0, demn de a-ti investi sperantele, ci este fructul aceleiasi majoritati parlamentare ilegitime, format fie din aceiasi ministri, fie din apropiati ai presedintelui, fie din reprezentanti de linia a doua ai Guvernului precedent".

Referindu-se la atacarea investirii Guvernului Ungureanu la Curtea Constitutionala a Romaniei (CCR), senatorul PNL subliniaza ca termenii in care USL si-a asezat actiunea de protest parlamentar nu se modifica.

Tensiuni in USL dupa discursul lui Ponta - Antonescu a convocat subit o sedinta PNL

Liderul PSD, Victor Ponta, a sustinut, joi, in plenul Parlamentului, un discurs amplu, care a durat aproximativ 40 de minute si prin care a lasat sa se inteleaga ca Opozitia ar putea colabora politic cu viitorul premier.

Imediat dupa discursul lui Ponta, conducerea PNL a convocat o sedinta ad-hoc pentru a discuta atitudinea PSD si a presedintelui formatiunii social-democrate.

A.T.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News