Vosganian a demisionat din PNL

Vineri, 13 Februarie 2015, ora 17:15
14281 citiri
Vosganian a demisionat din PNL
Foto: Arhiva / B1TV

Senatorul Varujan Vosganian si-a anuntat, vineri, pe blog demisia din Partidul National Liberal, urmand sa devina senator independent.

"Ca un raspuns colegial la solicitarile dumneavoastra, primiti, prin prezenta, demisia mea din noul PNL", a postat vineri pe blog Varujan Vosganian.

Demisia vine la doar 24 de ore de la votul dat de Senat prin care a fost respinsa cererea DIICOT de incepere a urmaririi penale a fostului ministru al Economiei in dosarul "Gaze Ieftine".

Vosganian scapa de urmarirea penala, dupa ce a plans si s-a rugat in Senat: "O victorie a democratiei!" (Foto)

Cu ochi "umbrosi si melancolici", Vosganian ii avertizeaza pe procurori: Dosarul sa fie clasat intr-o luna!

Ulterior, mai multi parlamentari PNL i-au cerut lui Vosganian sa isi dea demisia de onoare din PNL, dar nu si din Senat.

PNL, dezbinat de votul dat in Senat in cazul Vosganian (Video)

Vineri, au aparut in presa stenograme din sedinta de Guvern in care fostul ministru al Economiei insista in favoarea firmei Interagro detinuta de Ioan Niculae.

Cum s-a batut Vosganian pentru Ioan Niculae in sedinta de guvern - Stenograme

La scurt timp, presedintele Klaus Iohannis a publicat pe Facebook un mesaj in care a cerut inca o data Parlamentului sa nu se mai faca scut impotriva justitiei.

Iohannis insista, dupa cazul Vosganian: Un Parlament tolerant cu coruptii nu se va bucura de respect

Ulterior, co-presedintele PNL Alina Gorghiu i-a cerut demisia de onoare lui Varujan Vosganian, amenintandu-l cu excluderea. Despre demisia de onoare a vorbit inca de joi si co-presedintele PNL Vasile Blaga.

Gorghiu: I-am cerut demisia lui Vosganian. Daca nu, voi propune excluderea sa (Video)

Deputatul USR Daniel Blaga, candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria Târgovişte
Deputatul USR Daniel Blaga, candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria Târgovişte
Deputatul USR Daniel Blaga a fost desemnat candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria municipiului Târgovişte. Daniel Blaga are 44 de ani, a absolvit Facultatea de Matematică în...
Presiuni de la șeful PNL Iași către Ciolacu să-l retragă pe Bogdan Cojocaru din funcția de prefect: ”Un scenariu aproape hilar”
Presiuni de la șeful PNL Iași către Ciolacu să-l retragă pe Bogdan Cojocaru din funcția de prefect: ”Un scenariu aproape hilar”
Liderul PNL Iaşi Alexandru Muraru îi cere premierului Marcel Ciolacu să îl retragă pe Bogdan Cojocaru, lider PSD Iaşi, din funcţia de prefect al judeţului Iaşi, motivând că acesta...
#Vosganian demisie PNL, #Vosganian demisionat PNL , #PNL
Comentarii
Poza DR.STRANGELOVE
DR.STRANGELOVE
rank 5
Ce poate fi mai dezgustator
Poza dataego
dataego
rank 5
Un gest de obraz ar fi sa-si dea demisia si din senat.