Vosganian, despre ministrul pentru Dialog Social: Are voce de stewardesa care indoaie orice fier

Joi, 04 Iulie 2013, ora 16:39
1709 citiri
Vosganian, despre ministrul pentru Dialog Social: Are voce de stewardesa care indoaie orice fier
Foto: Arhiva

Ministrul Economiei, Varujan Vosganian, a precizat, la inceputul sedintei de Guvern, joi, ca merge la Oltchim impreuna cu ministrul pentru Dialog Social, Doina Pana, pe care a comparat-o cu o stewardesa.

"Maine (vineri - n.red) ma duc la Oltchim sa fac o prezentare a situatiei companiei. Suntem deja la nivelul in care combinatul redevine bancabil.

Discutam deja cu cateva banci pentru a dobandi linii de finantare si semnalele sunt incurajatoare, astfel incat din luna iulie putem aduce pe linia de plutire Oltchim, procedurile care sunt in termen ne pot duce ca la sfarsitul lui august, la inceputul lui septembrie sa-l pregatim si pentru privatizare", a spus ministrul Economiei, care a precizat ca productia a crescut de doua ori si jumatate in ultimele cinci luni.

"Doamna Doina Pana a avut amabilitatea sa ma insoteasca maine. Doamna are o voce de stewardesa care indoaie orice fier", a adaugat Vosganian.

Premierul Ponta a remarcat insa ca ministrul pentru dialog social nu are "amabilitatea", ci "curajul" de merge la discutiile de la combinat.

Guvernul Ponta2: Cine este Doina Pana, ministrul delegat pentru Dialog Social

Vizita oficialilor are loc in contextul protestelor desfasurate, joi, la Oltchim, unde 200 de angajati care si-au pierdut locul de munca au protestat in fata pavilionului administrativ al societatii.

Noi proteste la Oltchim: Prefectul, dus cu forta la combinat (Video)

O parte dintre acestia l-au bruscat pe prefectul judetului, impiedicandu-i accesul in autoturism.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare, AMD Ryzen PRO Seria 8000 pentru desktop-uri și Seria 8040 pentru laptopuri. Noile procesoare sunt proiectate pentru a îmbunătăți semnificativ...
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Compania Razer a anunțat lansarea noului mousepad de gaming Razer Firefly V2 Pro, promovat ca fiind primul din lume iluminat cu LED-uri, un accesoriu care transformă radical aspectul oricărui...
#Vosganian declaratie Doina Pana, #Vosganian voce stewardesa Pana, #Vosganian voce stewardesa, #Vosganian ministru Dialog Social , #ministrul Economiei
Comentarii
Poza SC USL Felix SRL
SC USL Felix SRL
rank 1
Varujane, ție trebuie să ți-l indrepte. Asta numai dacă ți-l poate