Nu știi ce să faci vara asta? Iată o listă cu activități relaxante

Advertorial
Vineri, 27 Mai 2022, ora 18:17
6615 citiri
Nu știi ce să faci vara asta? Iată o listă cu activități relaxante
FOOT: Shutterstock.com

Ești în pană de idei cu privire la activitățile pe care le-ai putea face vara asta? Nu îți face griji, fiindcă ai multe opțiuni din care să alegi, trebuie doar să ai timp. Așadar, în funcție de ce îți dorești să faci și de ceea ce vrei să simți, de la relaxare și liniște, până la adrenalină și distracție cât e ziua de lungă, poți să alegi multe moduri de petrecere a timpului liber. Drept urmare, ia să vedem ce ai putea să faci în sezonul cald.

Ieși la un picnic sau la un grătar

Ce poate fi mai frumos decât să îți aduni prietenii cei mai buni și să ieșiți la un grătar sau la un picnic? Distracție, relaxare și timp de calitate petrecut alături de persoane dragi. Totuși, nu uita să ai la tine toate cele necesare, ca să aveți parte de o experiență cât mai plăcută. Mai exact, nu uita să iei cărbuni, caserole, pentru depozitarea corectă a alimentelor, dar și pentru păstrarea mâncării care rămâne în plus. De asemenea, în sezonul cald vrei ca băuturile să fie cât mai reci, ca să te răcorească, deci, cu siguranță, o să aveți nevoie de o ladă frigorifică portabilă. În plus, nu v-ar strica nici o boxă portabilă, ca să ascultați muzica preferată la o calitate corespunzătoare. Totuși, la finalul picnicului, nu uita să faci curat în urma ta și să aduni gunoaiele în saci, ca să protejezi mediul înconjurător.

Încearcă noi activități palpitante

Pe lângă un picnic, grătar sau o drumeție, ce-ar fi să încerci și alte activități palpitante? De exemplu, ai putea să te apuci de echitație, adică să iei lecții de călărit și să fii la înălțime. Pe de altă parte, dacă tot vine vorba de înălțime, dacă ești o fire curajoasă, să sari cu parașuta poate fi o experiență uluitoare. Iar dacă ești pasionat sau mereu te-ai întrebat cum e să tragi cu arma, poți să iei lecții de tir sportiv sau să îți testezi spiritul competitiv într-o partidă de paintball. În același mod, ca să ai parte de adrenalină, testează cursele de off road sau urcă-te într-un kart ca să dai ture de circuit într-un mod distractiv.

Schimbă-ți stilul de viață și apucă-te de sport

Dacă nu știi cu ce să îți mai ocupi timpul și vrei să ai un hobby constant, te poți apuca de un sport. Pe lângă faptul că această decizie va fi benefică pentru sănătatea ta, te va ajuta și din punct de vedere mental și îți va modela corpul așa cum îți dorești. În plus, vei lega noi prietenii. Deci, vezi ce ți-ar plăcea să faci. Poate vrei să mergi doar la sala de fitness, ca să alergi pe bandă ori să ridici greutăți. De asemenea, te poți apuca de înot și să dai ture de bazin în ritmul tău. Pe de altă parte, ai putea să îți testezi limitele, adică să îți pui toți mușchii în mișcare, la un meci de squash, un sport care a devenit din ce în ce mai popular. Ori poți să rămâi la variantele clasice, cum ar fi fotbalul, baschetul sau tenisul de câmp. Până la urmă, nu contează modalitatea prin care alegi să îți pui sângele în mișcare, atât timp cât faci efort fizic.

Pe lângă activitățile de mai sus, în funcție de timpul pe care îl ai la dispoziție, dar și de buget, mai sunt și alte modalități de a te distra și a te relaxa. De exemplu, poți să mergi la saună, să stai în jacuzzi, să citești într-un hamac, să te bronzezi pe o plajă exotică sau să îți petreci vacanța într-o zonă muntoasă, retrasă, ca să te bucuri în liniște de aerul curat și de peisajele superbe. Pe de altă parte, poți să vizitezi cât mai multe țări, ca să descoperi noi culturi, obiective turistice locale și tradiții interesante.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#vara, #activitati relaxante, #activitati vara , #stiri life style