Razie în Vama Veche după teribilul accident din 2 Mai, provocat de un șofer drogat. 12 turiști găsiți cu substanțe interzise și arme albe asupra lor

Luni, 28 August 2023, ora 14:35
2299 citiri
Razie în Vama Veche după teribilul accident din 2 Mai, provocat de un șofer drogat. 12 turiști găsiți cu substanțe interzise și arme albe asupra lor
Jandarmii au descins în Vama Veche, dar și în alte stațiuni de pe litoralul românesc FOTO News.ro

Jandarmii au găsit 12 persoane cu droguri asupra lor pe litoral, la sfârşitul săptămânii trecute, iar asupra a doi bărbaţi din Bucureşti aflaţi în Vama Veche au mai fost descoperite şi două bricege şi două aparate cu electroşocuri.

Gruparea Mobilă de Jandarmi Constanţa a anunţat luni, că la sfârşitul săptămânii trecute, în timpul patrulării pe faleza din Vama Veche, jandarmii au observat doi bărbaţi de aproximativ 35 de ani, care au devenit agitaţi şi au încercat să se îndepărteze.

“Trecând la legitimarea acestora, jandarmii au aflat că cei doi sunt din Bucureşti şi au venit în Vamă pentru distracţie. Rezultatul comportamentului care a atras atenţia jandarmilor a apărut la momentul controlului, când asupra celor doi a fost găsit un mic arsenal compus din două bricege şi două aparate cu electroşocuri, şase bile de staniol şi o pungă de plastic care conţineau o substanţa vegetală de culoare verde olive cu miros înţepător, precum şi o pungă autosigilantă care conţinea 14 pastile rotunde de culoare albă. Jandarmii i-au condus pe cei doi la sediul Poliţiei Vama Veche unde le au fost întocmite actele de sesizare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere şi consum de substanţe psihotrope”, a precizat Gruparea Mobilă de Jandarmi Constanţa.

De asemenea, tot în Vama Veche, jandarmii au mai depistat un tânăr care avea asupra lui, într-o folie din material plastic transparent, “o substanţă vegetală de culoare verde olive cu miros înţepător, precum şi un plic transparent autosigilant care prezintă în interior urme de substanţă albă pulverulentă”.

Sursa citată a menţionat că în weekendul 25 – 27 august, jandarmii au “întocmit un număr de opt acte de sesizare a organelor competente, în care se regăsesc 12 persoane, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere si consum de substante psihotrope, precum şi pentru portul fără drept de obiecte periculoase în spaţiile publice”.

De asemenea, tot la sfârşitul săptămânii trecute, jandarmii au dat 36 de amenzi, în valoare de 11.400 de lei, pentru încălcarea normelor de convieţuire socială.

Pacient fugit dintr-un spital de psihiatrie. În ce stadiu l-au găsit jandarmii
Pacient fugit dintr-un spital de psihiatrie. În ce stadiu l-au găsit jandarmii
Un bărbat care a fugit din Secţia Psihiatrie a fost găsit de către jandarmi pe o stradă din Drobeta Turnu Severin, dezorientat şi confuz. ”Jandarmii care se aflau noaptea trecută în...
Maramureș: Polițist drogat, prins înainte să intre de serviciu. Ce măsuri au luat superiorii săi
Maramureș: Polițist drogat, prins înainte să intre de serviciu. Ce măsuri au luat superiorii săi
Un poliţist care urma să intre de serviciu în Şomcuta Mare, judeţul Maramureş, a fost testat pozitiv la substanţe interzise. El a fost retras din dispozitiv şi dus la spital pentru...
#Vama Veche, #droguri, #jandarmi , #trafic droguri