Cine este tânăra care strânge gunoaiele de pe plajă în Vama Veche: "Mi-ar fi făcut plăcere să fac și eu, dar nu eram pregătit"

Duminica, 28 August 2022, ora 03:25
28958 citiri
Cine este tânăra care strânge gunoaiele de pe plajă în Vama Veche: "Mi-ar fi făcut plăcere să fac și eu, dar nu eram pregătit"
Tânăra care strânge gunoaiele FOTO Facebook/ Radu Florin Dejan

Mulți dintre turiștii care frecventau Vama Veche au renunțat să mai meargă în zonă și se plâng că locul și-a pierdut farmecul, dara și că persoanele care merg acum acolo sunt diferite, referindu-se la comportament, preferințe muzicale sau educație.

Subiectul a revenit într-o postare pe Facebook a unui român care se referă la gunoaiele lăsate în urmă de turiști pe plajă și la o tânăra cunoscută în Vamă care strânge deșeurile și le duce la gunoi.

"Probabil mulți știm muntele de gunoaie de pe plajă la coborârea treptelor care duc la plaja de nudiști. Majoritatea am trecut pe lângă nepăsători pe acolo, alții cei nesimțiți ...au pus gunoaiele acolo. Ea!!! Cristina din Pitești a adunat și transportat toate gunoaiele la tomberon! TOT RESPECTUL!!!

Later edit: dacă sunteți în Vamă zilele astea și vreți să îi spuneți un mulțumesc în persoană, se află la cort pe țărm deasupra plajei de nudiști (într-o grădina)", a scris acesta pe grupul Vama veche, de pe Facebook.

"Vamaioți adevărați, ce să zic"

În comentarii, mulți îi condamnă pe cei care lasă gunoaie pe plajă, în timp ce alții își arată disponibilitatea să ajute la curățenie.

"La început de sezon, elevi, părinți și profesori au făcut același lucru. Păcat că nu se menține. Toți aruncă gunoaie și apoi se plâng de mizerie."

"Ăștia sunt ăia care te trimit în Mamaia sau în Costinești, dar nu-s în stare să-și adune gunoiul. Vamaioti adevărați ce să zic, și îi mai auzi că s-a schimbat Vama, despre fata care a adunat după alții, tot respectul."

"Demn de apreciat acțiunea Cristinei. Să sperăm că semnalul va avea efect.

La nevoie, dimineața, zilele astea, mă pot disponibiliza și eu pentru asta, dar nu asta ar trebui să fie ideea, ci mai mult de a-i conștientiza pe cei care produc gunoaiele și nu în ultimul rând pe autoritatea locală, care trebuie să găsească soluțiile tehnice pt depozitare și evacuare."

"Cristinica meriți tot resoectu' din partea mea. Sincer dacă te vedeam, te ajutam fără să stau pe gânduri. Ce trebuie să apreciem și să respectăm natura, creația lui Dumnezeu: pădurea, apa, pământu' este singurul care te hrănește! Haideți să facem un exercițiu de imaginație: dacă pământu' nu ar mai da roade, cine ne-ar hrăni?"

"Spre 2 Mai nu mai vb, plastice și gunoaie aruncate de oameni care nu au ce căuta în natură, cred că cei care stau în corturi în acea zona puteau să facă o acțiune de curățare. Mi-ar fi făcut plăcere să fac și eu dar nu eram pregătit pentru asta, eu fiind în drum spre 2 Mai. Păcat că nu ajutăm ca să nu mai fie așa gunoaie în natură."

"Exista acolo o jumate de barcă ca decor, în anii trecuți, bineînțeles că majoritatea aruncau gunoiul în ea, când se făcuse cu vârf, la fel au apărut câțiva tineri care au cărat tot la ghenă din parcare!".

Sezonul sporturilor de iarnă, pe final. Până când mai pot turiștii să schieze în Sinaia
Sezonul sporturilor de iarnă, pe final. Până când mai pot turiștii să schieze în Sinaia
Domeniul schiabil al staţiunii Sinaia, situat la 2000 de metri altitudine în masivul Bucegi, se închide, începând din acest weekend. Măsura este luată în condiţiile în care pârtiile...
Curățenia de primăvară, beneficii uimitoare pentru sănătate!
Curățenia de primăvară, beneficii uimitoare pentru sănătate!
Poate părea o corvoadă doar când stai să te gândești cum să faci curățenia, dar, în realitate, odată ce ai intrat în priză și începi să faci ordine în casă pentru a sărbători...
#Vama Veche, #turisti, #gunoaie, #plaja, #tanara, #curatenie , #Vama Veche