Plângere împotriva unui fotbalist de la Real Madrid, după o altercație cu un adversar în parcare

Luni, 10 Aprilie 2023, ora 09:47
1094 citiri
Plângere împotriva unui fotbalist de la Real Madrid, după o altercație cu un adversar în parcare
Valverde si-a lovit cu pumnul un adversar FOTO facebook

Jucătorul echipei Villarreal, Alex Baena, a depus o plângere după ce a fost atacat la finalul meciului cu Real Madrid de sâmbătă seară, a anunţat clubul său într-un comunicat de presă, atac despre care presa a spus că a fost comis de mijlocaşul uruguayan al madrilenilor, Federico Valverde.

„Alex Baena a fost victima unui atac sâmbătă seară, în timp ce se îndrepta spre autobuzul echipei după meciul disputat împotriva echipei Real Madrid pe stadionul Santiago-Bernabéu. Confruntat cu această situaţie, jucătorul a decis să depună o plângere împotriva atacatorului său la poliţia naţională”, a anunţat Villarreal, într-un comunicat difuzat duminică seara.

Potrivit cotidianului sportiv Marca, „o altercaţie între Fede Valverde şi Baena a avut loc după meci, în parcarea în care sunt parcate autocarele echipei vizitatoare: Valverde i-a dat un pumn în burtă pe Baena după o altercaţie între cei doi”.

Cotidianul ABC a relatat despre acest conflict dintre cei doi jucători, precizând că Baena l-a provocat pe Valverde în timpul meciului.

Pe contul său de Twitter, Baena, în vârstă de 21 de ani, a spus că a fost victima unui atac, fără a preciza contextul sau autorul. „Foarte mulţumit de această victorie impresionantă a echipei într-un loc precum Santiago-Bernabéu, dar în acelaşi timp foarte trist de agresiunea pe care am suferit-o după meci şi surprins de ceea ce se spune despre mine”, a scris el pe Twitter.

„Nu am spus niciodată asta”, a adăugat el, probabil despre presupusele insulte rostite în timpul întâlnirii.

Un membru al personalului de la Villarreal, Xisco Nadal, a postat pe Twitter mesajul „Fede Valverde, bandit şi laş”, înainte de a-l şterge.

Potrivit presei spaniole, conflictul dintre cei doi jucători datează din optimile de finală ale Cupei Spaniei, câştigat cu 3-2 de Real contra Villarreal pe 19 ianuarie. În timpul acestui meci, Baena făcuse remarci jignitoare despre sarcina complicată a partenerei lui Valverde, o celebră jurnalistă argentiniană, iar la această sarcină ar fi făcut din nou referire sâmbătă seară.

Un fotbalist turc de 19 ani a adus victoria pentru Real Madrid, care e aproape de un nou titlu VIDEO
Un fotbalist turc de 19 ani a adus victoria pentru Real Madrid, care e aproape de un nou titlu VIDEO
Formaţia Real Madrid, liderul din La Liga, a învins, vineri seară, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa Real Sociedad, într-un meci din etapa a 33-a a campionatului spaniol. Golul a...
Fenomenalul Alcaraz, cu o lovitură de geniu la Madrid: ”L-ar face mândru pe Federer” VIDEO
Fenomenalul Alcaraz, cu o lovitură de geniu la Madrid: ”L-ar face mândru pe Federer” VIDEO
Jucătorul spaniol de tenis Carlos Alcaraz (3 ATP, favorit nr. 2) s-a calificat vineri în runda a treia a turneului ATP Masters 1.000 de la Madrid, dotat cu premii totale de 7.877.020 de euro,...
#valverde, #lovitura, #parcare, #scandal, #Real Madrid, #plingere , #stiri fotbal