Zgonea il ataca pe Antonescu: Un om instabil! La sefia Senatului trebuie un senator USL (Video)

Vineri, 07 Martie 2014, ora 14:32
4029 citiri
Zgonea il ataca pe Antonescu: Un om instabil! La sefia Senatului trebuie un senator USL (Video)

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea (PSD), a lansat un atac dur la adresa lui Crin Antonescu, spunand despre el ca este "instabil", se lasa prada impulsurilor si fuge de responsabilitate.

Valeriu Zgonea s-a filmat in biroul sau de la Camera Deputatilor si a postat clipul pe Youtube.

"Crin Antonescu fuge de orice responsabilitate. A fugit de la guvernare, a fugit din USL si acum a fugit si de la sefia Senatului. Nu poate fugi insa de electorat! Un om instabil, care se lasa prada unor gesturi impulsive si emotionale, nu poate aspira sa ajunga primul om din stat", sustine Valeriu Zgonea, enumerand pe degete pozitiile pe care le-a parasit presedintele PNL.

In acelasi timp, deputatul PSD transmite un mesaj cu privire la cel care va ocupa locul lasat liber de Antonescu la sefia Senatului, spunand ca acesta va fi ocupat de un "senator USL", ceea ce inseamna ca nu exclude posibilitatea ca fostul liberal Calin Popescu Tariceanu sa devina al doilea om in stat, cu sprijinul PSD.

"In timp ce domnul Antonescu are mai mult timp liber, colegii mei senatori vor trebui sa aleaga pe altcineva la sefia Senatului. Aceasta functie trebuie sa revina unui senator USL pentru a reflecta vointa exprimata de alegatori in decembrie 2012.

Avem nevoie de un senator care sa vina la serviciu si care sa fie preocupat de legi. Trebuie sa continuam procesul de revizuire al (sic!) Constitutiei, de modificare a legilor electorale si descentralizarea. Electoratul asteapta de la Parlament legi necesare modernizarii Romaniei si continuarii cresterii economice, capabila sa genereze locuri de munca si bunastare", isi incheie Valeriu Zgonea scurtul discurs.

PSD continua sa sustina existenta Uniunii Social Liberale (USL), in ciuda faptului ca PNL a parasit guvernarea si a trecut in Opozitie. Premierul Ponta si toti liderii PSD declara in mod repetat ca Guvernul Ponta 3 functioneaza in baza programului USL de guvernare, votat de Parlament in decembrie 2012, cu toate ca saptamana aceasta el a fost modificat, introducandu-se schimbari cerute de UDMR pentru a intra la guvernare.

Guvernul Ponta 3, in stand by: Ponta nu l-a convins pe Basescu. Mai incearca maine

Programul Guvernului Ponta 3 a fost facut public - vezi documentul

Calin Popescu Tariceanu a demisionat din PNL la scurt timp dupa ce partidul a decis iesirea de la guvernare si a anuntat ca isi va infiinta un nou partid cu ajutorul caruia va candida la Presedintia Romaniei.

Tariceanu a recunoscut si ca a votat Hotararea Parlamentului in baza careia au fost numiti ministrii din Guvernul Ponta 3, iar dupa vot a discutat cu premierul Ponta in cabinetul parlamentar al lui Valeriu Zgonea.

Dupa demisia lui Crin Antonescu, functia de presedinte al Senatului a fost preluata interimar de vicepresedintele Cristian Dumitrescu (PSD), urmand ca in primele zile ale saptamanii viitoare sa fie votat un nou presedinte.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, joi seară, că, în acest moment, Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL, dar acesta trebuie să clarifice public toate aspectele care...
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
#Valeriu Zgonea Antonescu, #Valeriu Zgonea presedinte Senat , #presedinte Camera Deputatilor