Zgonea, despre PDL: Sunt precum soricelul cu "Mister Pussycat"

Marti, 04 Decembrie 2012, ora 13:42
1577 citiri
Zgonea, despre PDL: Sunt precum soricelul cu "Mister Pussycat"

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a replicat acuzelor PDL privind tergiversarea cazului Ion Stan, el apreciind, ironic, ca iesirile de "luptatori" ale democrat-liberalilor seamana cu ale soricelului din "Tom si Jerry", cel cu "Mister Pussycat", care incearca sa lupte cu sabiuta.

"Eu am fost foarte atent la iesirile de luptatori, asa... stiti ca e desenul acela animat cu Tom si Jerry si Jerry si-a adus un soricel mic - cel cu 'Mister Pussycat' - si tot timpul era asa cu sabiuta in mana si incerca sa lupte cu noi. Eu nu i-am vazut (pe democrat-liberali - n.re.) asa de voinici si viteji in acele 330 de zile ale doamnei Ridzi", a spus Zgonea, raspunzand unei intrebari privind acuzele aduse de PDL referitoare la incercarea PSD de a tergiversa luarea unei decizii a Parlamentului in cazul Stan.

Parlamentarii PDL, niste struti

Zgonea i-a acuzat pe democrat-liberali ca nu au respectat termenul de cinci zile in care cererea in cazul Ridzi ar fi trebuit sa intre in dezbaterea plenului, apreciind ca, prin tergiversarea pana la 330 de zile a procedurilor parlamentare, acestia s-ua comportat precum "strutii".

"Parca erau toti, aveau atitudinea unui alt animal, ca tot ii place domnului presedinte Basescu, mi s-au parut struti. Toti erau cu capul in nisip. Nu-si aducea nimeni aminte, nu citea nimeni Regulamentul, nu citea nimeni Statutul deputatilor si senatorilor, iar cele cinci zile se facusera 330. Doamna Ridzi candideaza acum la partidul satelit al PDL, Partidul Poporului si nimeni nu a fost oripilat", a adaugat Zgonea.

El a precizat ca procedura in cazul lui Ion Stan e legala, corecta, si nu exista diferenta, ca zile, intre cazul Trasculescu si cazul Ion Stan.

"Eu am spus din prima zi sa nu implicam Parlamentul, sa putem avea imaginea acestei institutii la nivelul imaginii institutiilor similare din Europa. Consider ca cel mai bun lucru pe care poate sa-l faca domnul Stan e sa-si dea demisia si sa se duca in fata instantei sa se apere. Suntem in intervalul de 20 de zile prevazut procedural in cazul sau, iar pe 12 decembrie, cand se va reuni plenul, suntem in cadrul acestui interval", a spus Zgonea.

Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
#Zgonea PDL pussy cat, #Zgonea PDL struti, #Zgonea Stan deputat DNA , #PSD