Zgonea, asemanat de PNL cu Basescu: A adoptat modelul "perdeluta"

Vineri, 07 Martie 2014, ora 20:36
2164 citiri
Zgonea, asemanat de PNL cu Basescu: A adoptat modelul "perdeluta"

Purtatorul de cuvant al PNL, deputatul Cristina Pocora, il acuza pe Valeriu Zgonea ca se foloseste de functia de presedinte al Camerei Deputatilor, de insemnele statului roman si steagul Romaniei pentru "a aduce injurii adversarilor politici".

Declaratiile vin dupa ce Valeriu Zgonea a publicat pe YouTube un video in care lanseaza atacuri la adresa lui Crin Antonescu, fost partener de guvernare pana in urma cu doua saptamani.

Zgonea il ataca Antonescu: Un om instabil! La sefia Senatului trebuie un senator USL (Video)

Replica PNL a venit sub forma unui comunicat de presa semnat de purtatorul de cuvant.

"Am asistat astazi la unul dintre cele mai penibile momente de comunicare in spatiul public, care l-a avut protagonist pe al treilea om in stat: Valeriu Zgonea. Presedintele Camerei Deputatilor, intr-o filmare one man show, ne arata dovada suprema a competentei sale profesionale.

De ce sa apari in fata presei sa faci o declaratie publica, sa explici, sa raspunzi la intrebari care te-ar putea pune in dificultate, cand poti imbratisa modelul lui Traian Basescu, preluat apoi si de Dan Voiculescu. Te filmezi singur, tragi 50 de duble pana esti sigur ca ai citit fara greseala textul scris la partid pus strategic in spatele camerei si apoi ii dai drumul in spatiul virtual si astepti sa ti-l preia posturile de televiziune. In vremea asta, stai si butonezi telecomanda si numeri aparitiile la tv, mandru nevoie mare ca ai aruncat piatra si ai fugit. Cam asa a decurs astazi ziua domnului Zgonea", se arata in comunicatul semnat de Cristina Pocora.

Deputatul remarca faptul ca presedintele Camerei a avut "mai multa grija la detalii", pentru ca "in locul perdelutei lui Traian Basescu, s-a postat mandru in fata unor rafturi pline de culegeri cu Monitoare Oficiale".

"Este inadmisibil sa folosesti functia publica pe care o detii, cum a facut Valeriu Zgonea, biroul de presedinte al Camerei Deputatilor, insemnele statului roman, steagul Romaniei pentru a aduce injurii adversarilor politici.

Valeriu Zgonea demonstreaza astfel lipsa de respect fata de institutii si un comportament sfidator la adresa cetatenilor, care asteapta de la presedintele unei Camere a Parlamentului mai degraba explicatii cu privire la actiuni controversate ale partidului din care face parte, precum sustinerea Legii amnistiei sau votul dat in cazul deputatului PSD Vlad Cosma", se mai arata in comunicatul liberalilor.

La final, Cristina Pocora ii adreseaza un mesaj direct presedintelui Camerei Deputatilor.

"Domnule Zgonea, ca deputat, va rog sa lasati actiunile de campanie, de propaganda, lasati teatrul pentru cei care au talent pentru asta si aratati putina decenta pentru functia pe care o reprezentati!", spune aceasta.

Traian Băsescu avansează o variantă în care Dreapta Unită ar putea să ajungă la guvernare. Ce rezultat crede că va obține AUR
Traian Băsescu avansează o variantă în care Dreapta Unită ar putea să ajungă la guvernare. Ce rezultat crede că va obține AUR
Fostul preşedinte Traian Băsescu este de părere că, în urma alegerilor parlamentare din acest an, se prefigurează un guvern format din partidele care formează actuala coaliţie. El nu...
Cum trec partidele peste mesajul anticorupție aruncând în cursa pentru locale candidați certați cu legea
Cum trec partidele peste mesajul anticorupție aruncând în cursa pentru locale candidați certați cu legea
Deși de-a lungul timpului au spus că se delimitează de acțiunile colegilor certați cu legea, iar unii chiar au strâns electorat în jurul „luptei anticorupție”, astăzi, partidele își...
#Pocora Zgonea perdeluta, #Pocora Zgonea one man show, #Zgonea youtube Crin Antonescu , #presedinte Camera Deputatilor