Razboi total Zgonea - Dragnea: Imparatul este gol! PSD se indreapta catre prapastie (Video)

Luni, 25 Aprilie 2016, ora 11:02
9642 citiri
Razboi total Zgonea - Dragnea: Imparatul este gol! PSD se indreapta catre prapastie (Video)
Foto: Digi 24

Presedintele executiv al PSD, Valeriu Zgonea, a continuat luni dimineata sa ceara demisia sefului partidului, Liviu Dragnea, pe care l-a criticat dur.

"Astazi, imparatul este gol. PSD se indreapta cu pasi repezi si cu ochii inchisi catre prapastie. Este datoria mea sa spun lucrurilor pe nume.

Functia ma obliga sa blochez moartea partidului sub povara problemelor unor lideri. Este datoria mea sa spun ceea ce cred si ceea ce simt si nimeni nu poate sa ma opreasca din aceasta credinta pe care o am", a declarat Valeriu Zgonea, la sediul PSD.

Zgonea ii cere demisia lui Dragnea: Viitorul PSD sa nu fie periclitat de interese personale sau de grup

Dragnea nu-si da demisia: Romania nu ar mai fi o insula de stabilitate. Zboara sau nu Zgonea din PSD?

De asemenea, acesta a comentat si posibilitatea ca social-democratii sa il inlocuiasca din functiile pe care le detine - presedinte executiv al PSD si presedinte al Camerei Deputatilor.

"Eu ma supun deciziei colegilor mei, in asa fel incat ei sa decida ce trebuie sa faca si cine trebuie sa fie in functia de presedinte executiv sau de presedinte al Camerei Deputatilor.

Sunt un om care imi cunosc limitele, sunt suficienti oameni cinstiti si corecti care pot sa asigure conducerea interimara. Este datoria noastra ca PSD modern, daca nu vrem sa ramanem un partid pe o singura voce - lauda conducatorului iubit", a mai spus Valeriu Zgonea.

PSD vrea capul lui Zgonea: Un om politic a carui maretie nu o putem digera. Nu-l meritam

Acesta a tinut sa precizeze ca partidul va castiga alegerile locale, "dar PSD trebuie sa fie condus de oameni integri, decenti si responsabili".

La insistentele jurnalistilor, care l-au intrebat daca ar prelua conducerea partidului, in cazul in care ar fi nevoie, Zgonea a subliniat: "Sunt suficient de multi oameni cinstiti si corecti care pot prelua conducerea partidului".

Ar trebui sa plece Liviu Dragnea din fruntea PSD dupa condamnare? - Sondaj Ziare.com

Furtuna in PSD dupa condamnarea lui Dragnea: Se cer demisii, Ponta acuza ca sunt ofiteri acoperiti in partid. Cine se simte?

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a primit vineri sentinta definitiva in dosarul Referendumul - doi ani de inchisoare cu suspendare. Chiar si asa, a refuzat sa-si dea demisia din fruntea partidului, iar acum este contestat inclusiv din interiorul PSD si de la Bruxelles.

Dragnea a explicat clar, la putin timp dupa pronuntarea deciziei instantei, ca o discutie despre un eventual pas in spate ar urma sa mai aiba loc de-abia dupa alegerile locale din 5 iunie, pentru a nu destabiliza partidul.

Insa anuntul a starnit nemultumiri inclusiv in PSD, unul dintre contestatari fiind chiar numarul doi din partid, presedintele executiv Valeriu Zgonea. Opozitia ii cere in unanimitate capul, iar solicitari de demisie vin inclusiv de la Bruxelles.

Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Ministrul de Finanţe Marcel Boloş a explicat, joi, 28 martie, că numărul mare de concedii medicale nu asigură sustenabilitatea bugetului asigurărilor sociale. Declarația vine în...
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
USR anunţă că, miercuri, un membru USR a fost agresat în timp ce strângea semnături în zona Lujerului din Sectorul 6, Bucureşti. ”Ieri, un membru USR a fost agresat în timp ce...
#Valeriu Zgonea demisie Liviu Dragnea, #Zgonea PSD prapastie, #Liviu Dragnea demisie PSD, #Dragnea condamnat inchisoare , #PSD