PSD vrea capul lui Zgonea: Un om politic a carui maretie nu o putem digera. Nu-l meritam

Duminica, 24 Aprilie 2016, ora 15:00
5490 citiri
PSD vrea capul lui Zgonea: Un om politic a carui maretie nu o putem digera. Nu-l meritam
Foto: Facebook/Valeriu Zgonea

Membrii PSD au facut scut in jurul lui Liviu Dragnea dupa ce numarul doi in partid, Valeriu Zgonea, i-a cerut public demisia dupa ce a fost condamnat definitiv in Dosarul Referendumului.

Ar trebui sa plece Liviu Dragnea din fruntea PSD dupa condamnare? - Sondaj Ziare.com

Presedintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a spus, ironic ca PSD nu merita un om precum Valeriu Zgonea, asa ca mai bine scapa de el.

"Domnul Dragnea este intr-o situatie foarte dificila. De fapt eu cred ca toate partidele sunt intr-o situatia dificila. Urmeaza sa facem campanie prin semne. Daca vorbim, o incurcam rau de tot", a declarat duminica, Dumitru Buzatu, liderul PSD Vaslui, pentru Mediafax.

Legat de scandalul dintre Valeriu Zgonea si Liviu Dragnea, Dumitru Buzatu a afirmat, ironic, ca "domnul Valeriu Zgonea este un om politic a carui maretie nu o putem noi digera, oamenii de rand, mai bine spus, nu-l meritam asa ca, poate scapam de el", a mai spus Buzatu.

Si presedintele PSD Olt, Paul Stanescu, spune ca Valeriu Zgonea ar trebui sa-si dea demisia din toate functiile detinute in PSD din cauza conflictului cu Liviu Dragnea.

"Eu cred ca Valeriu Zgonea ar trebui sa-si dea demisia din toate functiile detinute in partid pentru pozitia pe care a luat-o vizavi de presedintele PSD, dupa hotararea nedreapta care a fost data. Condamnarea la doi ani cu suspendare in dosarul Referendumului este nedreapa si sustin in continuare acest lucru pentru ca Dragnea a facut ceea ce au facut toti membrii de partid PNL, PSD si PC. Cu totii am facut acelasi lucru", a spus Paul Stanescu pentru Mediafax.

Zgonea ii cere demisia lui Dragnea: Viitorul PSD sa nu fie periclitat de interese personale sau de grup

Razboi pe Facebook - schimb de replici intre Zgonea si Codrin Stefanescu

Valeriu Zgonea, presedinte executiv al PSD, i-a cerut, duminica, mai direct, mai pe ocolite, demisia liderului social-democratilor Liviu Dragnea.

Mesajul a fost postat de sefului deputatilor si pe Facebook, astfel ca unii social-democrati n-au mai stat sa astepte sedinta BPN al PSD, ci au trecut la atac direct la comentarii.

Astfel, Codrin Stefanescu l-a intrebat pe Zgonea in spatiul virtual ce urmareste cu astfel de declaratii.

"Eu inca nu inteleg ce urmaresti, Vali Zgonea! Si de ce... Interese de grup? Zici chiar tu? Cand ne-a exclus Geoana pe motiv ca suntem prea apropiati de Nastase...unde iti era glasul, Vali? Pai nu era...", i-a scris Stefanescu.

Zgonea ii raspunde transant:

"Eu urmaresc ca social democratia sa isi pastreze, cu responsabilitate, angajamentele luate in exterior, si in interior. De 20 de ani, urmaresc ca PSD-istii sa castige alegerile locale si parlamentare, ca sa guverneze pentru cetateni. Eu nu am sustinut interesele de grup cand la PSD, cand la PC, cand la PRM si retur. Nu vreau sa avem un discurs pentru romani si un alt discurs pentru PSD-isti. Eu vreau actiuni corecte si oneste, atat in interiorul familiei PSD, cat si in exterior.

In PSD si in Romania anului 2016, nimeni nu ar trebui condamnat pentru o opinie. V-ati inscris in PSD, domnule Codrin Stefanescu, dupa care ati hotarat ca nu rezonati cu valorile acestui partid si ati rezonat, pe rand, cu PC si PRM, dupa care ati venit sa ne tineti lectii de moralitate. Eu nu mi-am parasit colegii, indiferent daca am castigat sau am pierdut", e mesajul lui Zgonea.

Tensiunile in PSD au inceput vineri, dupa condamnarea definitiva la doi ani de inchisoare cu suspendare a presedintelui Liviu Dragnea in dosarul Referendumul. Seful PSD a spus ca nu renunta la conducerea partidului, pentru a nu destabiliza partidul inainte de alegeri.

Reactii la condamnarea lui Dragnea: Iohannis si Opozitia ii cer demisia, ai lui fie n-au aflat, fie ataca "justitia politica"

Lui Dragnea i se cere de la Bruxelles demisia: Democratia nu permite frauda electorala

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Zgonea demisie Dragnea, #Zgonea cerut demisie Dragnea, #Dragnea condamnat scandal PSD , #PSD
Comentarii
Poza Emigrantul-Anonim
Emigrantul-Anonim
rank 5
Poza ORD
ORD
rank 5
Intarata-i D-RACE ca si mie-mi place !