PSD, atac dur la Zgonea: Si-a pierdut complet decenta, face circ. Ponta: E al nimanui. Absurd generalizat!

Miercuri, 04 Mai 2016, ora 16:33
9484 citiri
PSD, atac dur la Zgonea: Si-a pierdut complet decenta, face circ. Ponta: E al nimanui. Absurd generalizat!
Foto: Arhiva Ziare.com

Social-democratii considera ca incercarea lui Valeriu Zgonea de a-si pastra functia de presedinte al Camerei Deputatilor este "ridicola si trista" si arata ca acesta "si-a pierdut decenta".

"Incercarea lui Valeriu Zgonea de a se agata, prin tertipuri procedurale, de functia de presedinte al Camerei Deputatilor este ridicola si trista", se arata intr-un comunicat de presa al PSD, dat publicitatii miercuri, scrie News.ro.

PSD, lasat in ofsaid de Zgonea: Cum incearca sa blocheze revocarea sa de la sefia Camerei Deputatilor

Zgonea nu renunta la sefia Camerei Deputatilor: Ma voi opune pana la capat acestui jihad antijustitie

Social-democratii ii aduc aminte presedintelui Camerei ca isi datoreaza functia in primul rand apartenentei la PSD. "Valeriu Zgonea a fost ales in aceasta functie in calitatea sa de membru al PSD si nu in virturea unor calitati personale speciale. Este regretabil ca un om, pe care PSD l-a sprijinit pentru o demnitate atat de importanta in statul roman, si-a pierdut complet decenta, aruncand cu noroi si facand circ", sustine PSD.

Totodata, social-democratii au anuntat ca vor propune o noua persoana la conducerea Camerei in perioada imediat urmatoare.

Ponta spune ca Zgonea greseste

De asemenea, fostul premier Victor Ponta a declarat miercuri, la Targu-Jiu, ca Valeriu Zgonea "greseste, pentru ca pana la urma functia de presedinte al Camerei este a unei majoritati", relateaza Agerpres.

"Mi-e teama ca, dupa ce ca avem un guvern care e al nimanui, nu-l sustine nimeni, acum o sa avem si un presedinte al Camerei pe care nu-l sustine nimeni. Avem primari pe care nu i-a votat nimeni, avem un presedinte pe care nu stie nimeni de ce l-a votat, deja intram intr-o situatie de absurd generalizat, acesta este singurul meu comentariu", a precizat Victor Ponta, care a participat la lansarea candidatilor PSD Gorj la alegerile locale din iunie.

In ceea ce priveste zvonul ca ar fi acceptat deja sa devina presedinte al Camerei Deputatilor, Ponta a spus ca "deocamdata nu e nicio functie despre care sa discutam".

"Nu sunt nici foarte dornic de functii, ca am avut destule functii, dar nici nu ma apuc sa fac acum pe domnisoara pe care toata lumea o curteaza si se lasa curata. Cand va fi cazul o sa discutam", a aratat fostul premier.

Grupul deputatilor PSD a decis, marti, in unanimitate, demararea procedurilor de revocare a lui Valeriu Zgonea din functia de presedinte al Camerei Deputatilor, a anuntat secretarul general al PSD, Marian Neacsu, precizand ca el l-ar sustine pe Victor Ponta pentru a ocupa aceasta functie.

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a inaintat Biroului Permanent al forului legislativ o scrisoare prin care contesta intentia PSD de a cere revocarea sa din functie, avand in vedere ca Regulamentul prevede ca doar grupul din care face parte presedintele poate solicita acest lucru, iar el a fost exclus din PSD, fiind neafiliat.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ciolacu a făcut marele anunț. Ce se întâmplă cu candidatul alianţei PSD - PNL la Primăria Capitalei începând de luni
Ciolacu a făcut marele anunț. Ce se întâmplă cu candidatul alianţei PSD - PNL la Primăria Capitalei începând de luni
Medicul Cătălin Cîrstoiu este, în acest moment, candidatul alianţei PSD+PNL la Primăria Capitalei, a declarat sămbătă, 20 aprilie, preşedintele PSD, Marcel Ciolacu. Luni, 22 aprilie,...
Mihai Tudose, PSD: Noi am mai ieşit pe primul loc şi stăteam în gară şi ne-am uitat cum a trecut trenul
Mihai Tudose, PSD: Noi am mai ieşit pe primul loc şi stăteam în gară şi ne-am uitat cum a trecut trenul
Europarlamentarul Mihai Tudose a declarat sâmbătă că PSD a mai câştigat alegerile în trecut, dar Guvernul a fost format din partidele de pe locul "doi, trei şi un pic din cinci" şi...
#atac PSD Zgonea, #Zgonea scandal PSD , #PSD
Comentarii