Presedintele C.Deputatilor: A te numi Zgonea in ziua de astazi nu este o mare placere

Sambata, 06 Iunie 2015, ora 13:46
3459 citiri
Presedintele C.Deputatilor: A te numi Zgonea in ziua de astazi nu este o mare placere
Foto: Ziare.com

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, il compatimeste pe premierul Victor Ponta, urmarit penal, si spune ca este alaturi de el si de familia lui, subliniind totodata faptul ca meseria de politician este "mai periculoasa".

Declaratiile au fost facute sambata, la Camera Deputatilor, cand Valeriu Zgonea a sustinut ca il intelege pe Victor Ponta si este alaturi de "el si de familia lui", subliniind insa: "Suntem vaccinati. Aceasta meserie este mai periculoasa".

"Eu am trait clipe foarte curioase ca politician, este o onoare pentru mine sa fiu deputat, am avut si momente delicate in ultimii 15 ani, oamenii m-au apostrofat, m-au criticat, mi-au vorbit mai contondent. Dar m-am obisnuit, familia mea a trecut prin momente dificile. A te numi Zgonea in ziua de astazi nu este o mare placere", a declarat presedintele Camerei Deputatilor, care se va casatori pentru a doua oara pe 4 iulie, cu consiliera sa Laura Bumbu.

Presedintele Camerei Deputatilor a mai declarat ca il sustine pe Victor Ponta "ca prieten si ca partener de proiect de 20 de ani".

Organizatiile PSD isi declara sustinerea fata de Victor Ponta: Trebuie sa ramana in fruntea Guvernului!

"Intotdeauna il sustin, si pe el si pe Liviu Dragnea, si pe toti cei care trec prin momente dificile", a mai spus Valeriu Zgonea, referindu-se la toti colegii din PSD care au probleme cu justitia, Victor Ponta fiind urmarit penal, iar Liviu Dragnea condamnat in prima instanta la un an de inchisoare cu suspendare, in dosarul referendumului.

Valeriu Zgonea a facut apel la solidaritatea colegilor de partid si a sustinut ca premierul Ponta nu trebuie sa demisioneze, desi a fost pus sub urmarire penala pentru fapte de coruptie.

Victor Ponta, urmarit penal: Cum ar putea Parlamentul sa amane votul pana in toamna

"Noi nu am facut greseli la guvernare. De cate ori am venit la guvernare am guvernat pentru romani si Romania. Romania cu o guvernare social-democrata a demonstrat ca e un stat european", a mai spus acesta, adaugand ca sub guvernarea Ponta, Romania a devenit o tara "stabila" si "respectata in UE".

DNA a cerut Camerei Deputatilor sa incuviinteze urmarirea penala a premierului Victor Ponta, acuzat de conflict de interese. Cererea a fost trimisa la comisia juridica, iar luni se va stabili calendarul dezbaterilor si votul final. Deputatii vor trebui sa se pronunte in termen de 14 zile cu privire la solicitarea procurorilor anticoruptie.

Totodata, vineri, procurorii DNA au anuntat ca Victor Ponta este urmarit penal pentru fals, evaziune fiscala si spalare de ani, fapte comise in perioada in care acesta era avocat.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Zgonea Ponta urmarit penal, #Zgonea politician meserie periculoasa , #presedinte Camera Deputatilor