PNL ii ia peste picior pe Zgonea, Ivan si Sturzu: "PSD band" sa isi faca videoclip!

Sambata, 29 Martie 2014, ora 19:13
2649 citiri
PNL ii ia peste picior pe Zgonea, Ivan si Sturzu: "PSD band" sa isi faca videoclip!

PNL ii ironizeaza pe Valeriu Zgonea, Catalin Ivan si Mihai Sturzu, trimitandu-i sa formeze "PSD band" si sa isi faca un videoclip pe care sa il regizeze presedintele Camerei Deputatilor, "la steaguri sau perdeluta".

Intr-un comunicat remis presei sambata, liberalii le dau replica pesedistilor enumerati, care au lansat in ultima vreme mai multe atacuri la adresa lor si a presedintelui PNL, Crin Antonescu.

"Am constatat ca in ultima vreme au devenit foarte vocali pe micul ecran (sau in mediul online) domnii Valeriu Zgonea, Catalin Ivan si Mihai Sturzu. Avand in vedere experienta muzicala a celui din urma (membru al trupei Hi-Q - n.red.), ii recomandam ca in locul analizelor politice si al preocuparilor legate de liderii altor partide, mai ales ai PNL, sa se dedice din nou unei cariere muzicale si sa formeze impreuna cu ceilalti doi colegi un trio, pe care l-ar putea numi chiar 'PSD band'.

Ramane sa hotarasca dansii care din ei va canta la tobe si care la trompeta", comenteaza ironici liberalii.

Mai mult, in comunicatul PNL se arata ca "cei trei nu fac altceva decat sa recite mesaje inventate de consultantii PSD", prin urmare, acestora li se sugereaza ca "ar putea compune, la fel de bine si cu aceeasi credibilitate, versurile pieselor pentru 'PSD band'".

"Filmarea pentru videoclipurile trupei poate fi asigurata de domnul Zgonea, deja renumit in domeniu, la steaguri sau perdeluta. Acestea vor putea fi apoi difuzate la Zgonea TV. Avem intreaga convingere ca in acest fel cei trei vor avea mai mult succes la public decat acum", se arata in incheierea comunicatului semnat de Departamentul de Analiza Politica si Comunicare al PNL.

Zgonea: Antonescu se face ca nu intelege ce se intampla cu acciza

Desi Victor Ponta a declarat in repetate randuri ca PSD nu trebuie sa ii atace pe liberali pentru ca dupa europarlamentare USL s-ar putea reuni, Valeriu Zgonea, Catalin Ivan si Mihai Sturzu au dat mai multe declaratii publice in care au criticat PNL.

Astfel, la inceputul acestei luni, Valeriu Zgonea a publicat pe youtube un videoclip filmat in biroul sau de presedinte al Camerei Deputatilor in care spunea despre Crin Antonescu ca este un om instabil si nu merita sa fie presedinte al Romaniei.

Zgonea il ataca pe Antonescu: Un om instabil! La sefia Senatului trebuie un senator USL (Video)

La randul sau, europarlamentarul Catalin Ivan l-a acuzat pe Crin Antonescu ca s-a apropiat de Traian Basescu si are un plan pentru refacerea Aliantei D.A., in timp ce deputatul Mihai Sturzu spune ca presedintele PNL a incercat sa ii pacaleasca pe romani atunci cand a decis iesirea de la guvernare, "invocand tot felul de pretexte".

PSD: Dorinta liberalilor de a fuziona cu PDL tradeaza planul lui Antonescu

C.B.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#PNL PSD band, #Zgonea Sturzu PSD band , #PSD
Comentarii
Poza bum
bum
rank 5
si chiar inainte de alegeri , ei se prefac ca se cearta ca sa duca
Poza conti
conti
rank 5