Fan-club Zgonea, pe Facebook: Martorii lui Zorro

Miercuri, 11 Mai 2016, ora 12:07
4507 citiri
Fan-club Zgonea, pe Facebook: Martorii lui Zorro
Foto: Facebook/Martorii lui Zorro

Valeriu Zgonea are fan-club pe Facebook. Cei care se opun revocarii lui din functia de presedinte al Camerei Deputatilor au conceput o pagina speciala de Facebook, cu titlul "Martorii lui Zorro", unde cei care doresc isi pot exprima gandurile bune si sustinerea.

"Martorii lui Zorro e o pagina pentru oameni cu simtul umorului, despre politica romaneasca. Valeriu Zgonea e un asemenea om, unul misto, care a avut curaj", explica realizatorii paginii de Facebook "Martorii lui Zorro".

In 24 de ore, doar 253 de internauti au dat like noului loc de intalnire. Demersul a fost initiat dupa ce presedintele Camerei Deputatilor a postat pe Facebook o fotografie in care il intruchipeaza pe celebrul justitiar.

"Dragi prieteni,

Multumesc mult pentru telefoane si mesaje online. Cel mai mult m-a distrat poza de mai jos, primita azi de la un prieten. E important sa facem in viata ce consideram necesar pentru victoria binelui, deci.... reforma rezista!

Cele bune,

al vostru,

Valeriu Z", a notat, marti, pe Facebook Valeriu Zgonea.

Valeriu Zgonea nu se dezminte: Colegul lui Mihai Viteazul s-a transformat in Zorro (Foto)

Noile postari sunt in ton cu ideea de baza a paginii "Martorii lui Zorro". "Pentru Vali Zgonea, pentru ca e baiat cu curaj, de la fanii lui, fara numar, fara numar!" este unul dintre mesaje. Cele mai multe indemnuri sunt atasate unor fotografii. "Respect, Vali Zgonea, hombre! Or suntem barbati, or nu mai suntem!", scrie pe fotografia lui Antonio Banderas, interpretul rolului principal din celebrul film "Masca lui Zorro".

"Sa le spuna cineva la Parlament (sic!) ca l-au dat jos ilegal pe Zgonea, cei 6 erau doar 4" sau "Era un burlan si stiam ca Vali trebuie sa piarda la vot..." sunt alte doua postari care starnesc rasul. Cele mai multe atacuri il vizeaza pe Liviu Dragnea, presedintele PSD si cel din cauza caruia Zgonea a fost exclus din partid.

De ce a fost exclus Zgonea din PSD: Iata reprosurile oficiale

Zilele acestea, Valeriu "Zorro" duce o lupta apriga cu fostii sai colegi pentru pastrarea fotoliului de presedinte al Camerei Deputatilor.

Scandal in Parlament: Votul pe revocarea lui Zgonea, contestat chiar din PSD

Don Diego de la Vega, cunoscut sub numele de Zorro, este un personaj de fictiune de la inceputul secolului XX. Spadasinul care a luptat pentru a scapa oamenii simpli de politicienii nemilosi a devenit o legenda in special datorita actorilor atletici si charismatici care l-au intruchipat in filme.

C.B.

Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, a declarat, miercuri, 24 aprilie, că soluţia pe care PSD a adoptat-o, de a candida Gabriela Firea, le dă o anumită siguranţă că votanţii de...
Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Cristian Popescu Piedone a exclus o retragere din cursa pentru Primăria Capitalei, după o solicitare făcută în acest sens de președintele PSD. Marcel Ciolacu i-a sugerat lui Piedone să își...
#Valeriu Zgonea martorii Zorro, #Zgonea pagina Facebook Zorro , #presedinte Camera Deputatilor