Despre ce au discutat liderii USL la intalnirea de la Guvern

Marti, 18 Septembrie 2012, ora 20:54
2580 citiri
Despre ce au discutat liderii USL la intalnirea de la Guvern
Foto: B1 Tv

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat marti ca discutiile de la Palatul Victoria s-au axat pe prioritatile legislative ale Guvernului Ponta si a mai afirmat ca "in aceasta etapa nu se discuta despre nume de candidati in cadrul USL, ci despre impartirea colegiilor intre PSD si PNL".

"La Guvern a fost o discutie intre presedintii celor doua Camere ale Parlamentului si primul ministru legata de prioritatile legislative ale Guvernului Ponta. Trei sferturi dintre proiectele care au fost transmise pana in acest moment se afla in dezbatere. Rugamintea domnului Ponta a fost ca cele care sunt acorduri internationale, semnate de fostele guverne, sa fie trecute si puse pe ordinea de zi pentru votul final saptamana viitoare cel tarziu", a declarat Zgonea, dupa intalnirea membrilor Biroului permanent si presedintii de comisii de la Camera.

El a adaugat ca la Palatul Victoria nu a participat la discutii legate de candidaturi sau de nemultumiri ale colegilor din UNPR.

"Eu nu am participat la etapa la care au fost nemultumiri legate de colegii de la UNPR ce pot sa va spun, pentru ca fac parte din acel triunghi de negocieri cu Liviu Dragnea si cu senatorul Ilie Sarbu si eu nu am fost martor la vreo discutie legata de nemultumirea pentru acordul dintre PSD si UNPR. Ceea ce spuneti dumneavoastra e diferit de realitatea la care eu am participat acolo", a mai mentionat presedintele Camerei.

El a precizat ca in aceasta etapa nu se discuta despre nume, se discuta despre impartirea colegiilor intre PSD si PNL si ca mai sunt 11 judete in care in acest moment nu s-au terminat negocierile.

Zgonea a mai declarat ca el va candida din nou pentru un mandat de deputat la acelasi colegiu ca si pana acum, adica Bechet- Segarcea.

Liderii Uniunii Social Liberale s-au intrunit marti, la Palatul Victoria, au declarat pentru AGERPRES surse politice, fara a preciza tema exacta a discutiilor.

La intalnirea cu premierul Victor Ponta au participat presedintele PNL, Crin Antonescu, liderul PC, Daniel Constantin, si presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea (PSD).

Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
#discutii lideri USL Guvern, #Zgonea prioritati legislative Guvern, #intalnire surpriza Guvern , #PSD