Valeriu Gheorghiță, fotografe inedită alături de Dr. Alban: ”Doi doctori, fiecare cu specialitatea lui”. Legăturile celebrului cântăreț cu țara noastră

Luni, 22 Noiembrie 2021, ora 22:234083 citiri
Valeriu Gheorghiță, fotografe inedită alături de Dr. Alban: ”Doi doctori, fiecare cu specialitatea lui”. Legăturile celebrului cântăreț cu țara noastră
Dr. Alban (stânga) și Dr. Gheorghiță (dreapta) FOTO Instagram / Valeriu Gheorghiță

Coordonatorul campaniei naționale de vaccinare, Valeriu Gheorghiță, a postat pe contul său de Instagram o fotografie în care apare alături de Dr. Alban, artistul care ar fi putut fi doctor stomatolog, dar care a a ales cariera muzicală.

Fotografia, postată pe contul de Instagram al medicului român, este însoțită de mesajul: ”Doi doctori. Dr. Gheorghiță și Dr. Alban... fiecare cu specialitatea lui.”

Dr. Alban, pe numele său adevărat Alban Uzoma Nwapa, vizitează țară noastră de mai multe ori pe an. Meseria sa este medic dentist, însă a ales să pună pe primul loc cariera muzicală.

Artistul a avut un frate care a studiat la Timișoara, pe care l-a sprijinit financiar să își termine studiile.

În urmă cu mai multe luni, artistul a venit în România pentru a filma un videoclip la o piesă nouă, cu un mesaj inspirat chiar din viața sa.

”Am trăit 20 de ani împreună cu fosta mea iubită, dar totul s-a terminat. Mi-a dăruit în acest timp doi copii. Acum, am venit să filmez în România și, cine știe, poate îmi găsesc sufletul pereche aici, la voi, unde mă simt ca acasă”, spunea atunci cântărețul.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News
Comentarii
olimpiu
rank 4
Sigur îți găsești sufletul
Maramu1976
rank 1