Deputat PNL: Directorii de scoli se tem ca nu mai sunt bani de salarii. In martie si aprilie, contributiile au fost platite partial

Sambata, 12 Mai 2018, ora 13:305776 citiri
Deputat PNL: Directorii de scoli se tem ca nu mai sunt bani de salarii. In martie si aprilie, contributiile au fost platite partial
Foto: Facebook / Ministerul Educatiei

Directorii de scoli se tem ca Ministerul Educatiei nu mai are bani pentru plata salariilor, fiind posibil ca institutia sa recurga la disponibilizari, fapt pentru care liberalii vor propune invitarea ministrului Valentin Popa (foto) la "Ora Guvernului", anunta deputatul PNL Laurentiu Leoreanu.

"Zilele trecute am discutat cu directori de scoli si cadre didactice din mediul preuniversitar care mi-au atras atentia asupra faptului ca sistemul de invatamant se afla in pragul unei crize fara precedent. Acestia se tem ca Ministerul Educatiei nu mai are bani pentru plata salariilor, iar directorii de scoli din toate judetele au fost invitati la inspectoratele judetene pentru a gasi solutii astfel incat sa nu se ajunga in acest punct.

Potrivit discutiilor pe care le-am avut cu acestia, printre solutiile propuse se numara reanalizarea structurii de personal si recurgerea la disponibilizari sau comasarea claselor", a declarat Laurentiu Leoreanu, citat intr-un comunicat de presa.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News