Un fost fotbalist de Liga 1 a făcut infarct pe teren, la 33 de ani! De vină ar fi energizantele pe care le lua

Marti, 27 Septembrie 2022, ora 12:35 3343 citiri
Alexandru Vagner a făcut infarct FOTO facebook

Un fost fotbalist de Liga 1 luptă din răsputeri pentru viața sa, la Spitalul Județean din Brașov, acolo unde este internat.

Alexandru Vagner are 33 de ani și a jucat peste 100 de meciuri în Liga I, la Gloria Bistriţa, FCM Tg. Mureş, FC Braşov şi Concordia Chiajna. Ultima echipă la care a jucat Vagner este AS SR Brașov, echipă cu care a promovat în Liga a 3, iar acum se pregătea cu Inter Cristian, din liga a patra.

La un antrenament a căzut fulgerat, fiind salvat cu greu de intervenția medicilor de la SMURD, care l-au stabilizat după mai bine de o oră, după cum scrie monitorulexpres.ro.

Se pare că fostul fotbalist acuza, în ultimele luni, o stare de oboseală accentuată din cauza nopților nedormite în care juca poker online și apela la energizante.

Fostul fotbalist spunea că pokerul îl face fericit şi că nu regretă decizia de a renunţa la fotbal. „Avantajul la poker este că nu ai un şef, îţi faci programul cum vrei, dacă vreau să-mi iau concediu, nu trebuie să fac cerere. Pot spune că sunt fericit, pentru că acum pot să fac lucruri pe care nu mi le permiteam atunci când jucam fotbal. Nu regret decizia luată de a renunţa la fotbal. Chiar deloc. A fost o perioadă frumoasă, dar gata, am început o nouă etapă în viaţa mea”, spune Vagner.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Echipe
M
V
E
I
G
P
2
1
1
0
2 - 1
4
2
1
1
0
2 - 1
4
2
1
0
1
3 - 3
3
2
0
0
2
1 - 5
0
Comentarii
P
Pythagoras
rank 2