Vrei să mergi la mare în extrasezon? Iată ce oferte găsești la Hello Holidays!

Advertorial
Joi, 19 August 2021, ora 13:10
5137 citiri
Vrei să mergi la mare în extrasezon? Iată ce oferte găsești la Hello Holidays!

În ultimii ani, tot mai multe persoane aleg un sejur la mare în extrasezon. Motivele sunt variate și nu doar cele financiare cântăresc cel mai mult. În primul rând, temperaturile sunt mult mai ușor de suportat, ceea ce este benefic și pentru persoanele cu probleme de sănătate. Este mult mai liber decât pe perioada verii, astfel că te vei bucura de mai multă liniște și de o atmosferă foarte plăcută, iar dacă lucrezi în timpul verii și nu îți poți lua concediu, nu trebuie să aștepți un an pentru a vedea marea. În cele ce urmează, îți vom prezenta câteva oferte din extrasezon, pe care le poți contracta direct de la Agentie de turism Hello Holidays.

Mamaia, stațiunea considerată,, Perla litoralului românesc” este una dintre cele mai căutate și totodată cele mai scumpe locații de la noi din țară. Cu toate acestea, dacă îți dorești să mergi în extrasezon, prețurile sunt accesibile și te vei bucura de cele mai bune condiții de cazare și servicii. Recomandarea noastră este să alegi un sejur la Zenith Conference Spa Hotel. Acesta include 7 nopți de cazare la un hotel de 4 stele, începând din data de 30.08, mic dejun, asistență turistică, transport cu avionul din Cluj, transfer aeroport-hotel-aeroport și taxe de aeroport. Acest sejur este ideal pentru persoanele ce locuiesc în apropierea Clujului și care preferă o călătorie cu avionul în detrimentul unui drum extrem de lung și obositor cu mașina. Cu siguranță te vei relaxa și vei avea parte de un concediu perfect!

A doua recomandare este Eforie Nord, o stațiune preferată deopotrivă de familii care au copii, datorită intrării line în mare, nisipului fin și falezei ce oferă o priveliște încântătoare. Dacă vrei să te bucuri de un sejur all inclusive, alege cu încredere Complex Steaua de Mare - Hotel Meduza. Este un hotel de 3 stele în care vei uita de toate grijile. Te vei bucura de șezlonguri atât la piscină, dar și pe plajă, locuri de joacă pentru copii, proiecții în aer liber, diverse metode de entertainment în fiecare seară și multe alte surprize. Poți rezerva un sejur la acest hotel începând cu data de 04.09.

Olimp este una dintre stațiunile liniștite și relaxante de pe malul Mării Negre, unde te poți bucura de relaxare la superlativ. Dacă vrei să ai un concediu perfect, îți sugerăm să alegi Hotelul Holiday Blue, iar dacă ești din Cluj sau din apropiere, poți să te bucuri de un pachet turistic la un preț special. Acesta include 7 nopți de cazare la hotel de trei stele, renovat în anul 2020, transport cu avionul din Cluj, transfer aeroport-hotel-aeroport și bineînțeles, taxele de aeroport și asistență turistică.

Stațiunea Venus începe să fie din ce în ce mai populară, iar un sejur all inclusive aici nu poate fi refuzat prea ușor. Astfel, îți recomandăm Hotel Mera Resort de 4 stele, începând din 18.09. Prețul este foarte bun, iar condițiile excelente. Hotelul se află în centrul stațiunii, iar plaja privată este la doar 350 m de acesta. Alegând acest sejur, te vei bucura de umbrele și șezlonguri, acces la piscină pentru adulți și pentru copii, diverse activități pentru copii, dar și pentru adulți, prosoape pentru plajă și piscină, beach bar all inclusive și bineînțeles, mesele all inclusive.

Așadar, dacă vrei să te bucuri de un sejur la mare în extrasezon, alege cu încredere Hello Holidays!

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ludovic Orban, ales președintele Forţa Dreptei. "Adevăraţii liberali sunt în acest partid"
Ludovic Orban, ales președintele Forţa Dreptei. "Adevăraţii liberali sunt în acest partid"
Ludovic Orban a fost ales, sâmbătă, 20 aprilie, preşedintele partidului Forţa Dreptei la primul Congres al formaţiunii, adunare la care au participat, la Palatul Parlamentului, peste 1.200 de...
Ciolacu a făcut marele anunț. Ce se întâmplă cu candidatul alianţei PSD - PNL la Primăria Capitalei începând de luni
Ciolacu a făcut marele anunț. Ce se întâmplă cu candidatul alianţei PSD - PNL la Primăria Capitalei începând de luni
Medicul Cătălin Cîrstoiu este, în acest moment, candidatul alianţei PSD+PNL la Primăria Capitalei, a declarat sămbătă, 20 aprilie, preşedintele PSD, Marcel Ciolacu. Luni, 22 aprilie,...
#vacanta, #litoral, #hotel, #sejur , #stiri vacanta