Cele mai ieftine vacante exotice pentru romani. Ofertele la targul de turism virtual

Autor: Paul Barbu - Redactor
Joi, 18 Februarie 2021, ora 23:30
10893 citiri
Cele mai ieftine vacante exotice pentru romani. Ofertele la targul de turism virtual
Foto: Pixabay.com

Primul targ de turism virtual din Romania are loc intre 18 si 21 februarie, perioada in care puteti gasi oferte si discounturi considerabile pentru excursiile exotice, dar si pentru cele din Romania.

Din pacate, daca veti incerca sa faceti un tur virtual al targului veti avea parte de o mare dezamagire, din mai multe puncte de vedere.

In primul rand, turul virtual va va pune la grea incercare nervii pentru ca se incarca greu si se misca si mai greu. In al doilea rand, ofertele de la targ sunt extrem de limitate, asa ca mare lucru nu veti realiza.

De aceea, Ziare.com va recomanda sa mergeti direct pe site-urile turoperatorilor sau ale agentiilor revanzatoare pentru a vedea ofertele pe care acestia le au.

Vacante exotice ieftine cu Karpeten

Daca vreti un sejur in Kenya, veti gasi oferte la hoteluri de 5 stele cu incepere de la 1.129 de euro/ pers. In acest pachet aveti incluse transport cu avionul pe ruta Bucuresti - Mombasa - Bucuresti, 1 bagaj de cala si 1 bagaj de mana/ persoana, taxe de aeroport, cazare 7 nopti, asistenta turistica in limba romana.

Cazarea este in regim de demipensiune. Oferta este valabila pentru sejururi efectuate pana aproape de finele lui aprilie.

Pentru Maldive, ofertele sunt in continuare extrem de atragatoare. Astfel ca, daca vreti sa mergeti in paradisul din Oceanul Indian, atunci pregatiti-va pentru oferte care incep de la 1.099 de euro. Veti fi cazati la un hotel de 4 stele, aproape de plaja si veti avea inclus doar micul dejun la cazare.

In schimb, pachetul transport cu avionul pe ruta Bucuresti - Male - Bucuresti, 1 bagaj de cala/ persoana si 1 bagaj de mana/ persoana, taxe de aeroport, transfer aeroport - hotel - aeroport cu barca rapida, cazare 6 nopti in camera dubla.

In schimb, daca alegeti Republica Dominicana, atunci veti avea o surpriza placuta pentru ca vacantele aici sunt mai ieftine decat cele din Maldive cu 50 de euro. Veti fi cazati la un hotel de 4 stele in regim de all inclusive.

In pachet aveti incluse transportul cu avionul pe ruta Bucuresti - Punta Cana - Bucuresti, taxe aeroport, transfer aeroport - hotel - aeroport, cazare 7 nopti, 1 bagaj de cala si 1 bagaj de mana/ persoana.

"Der" exotique pentru toate buzunarele

In cazul in care vreti un altfel de exotic, atunci Emiratele Arabe va asteapta prin ofertele Der Tour, in statiunea Ras Al Khaimah. Si cea mai ieftina vacanta la un hotel de 4 stele este de 576 de euro de persoana pentru o saptamana.

Cazarea pentru acest pachet este si in regim de demipensiune, dar si all inclusive, numai ca pentru all inclusive veti mai plati in plus o suma modica. Asa ca, in timp ce romanii se vor inghesui catre cele mai cunoscute destinatii, voi va puteti "orienta spre orient".

In schimb, daca vreti oferta pentru Zanzibar, dar fara manele, asa cum am vazut saptamanile trecute, cele mai ieftine oferte pornesc de la 1.267 de euro. Oferta vine cu cazare timp de 7 nopti si mic dejun inclus.

De precizat ca acestea sunt cele mai ieftine oferte de la acest operator, dar nu si cele mai ieftine de pe piata, asa ca daca vreti sa mai economisiti cel putin 100-200 de euro de persoana pentru un sejur exotic, atunci cautati putin mai mult si poate nu veti fi dezamagiti.

Tunisia va asteapta si ea cu oferte de la 400 de euro, la hoteluri de 4 stele cu cazare in regim de all inclusive. De precizat ca, pentru Tunisia este bine sa alegeri ofertele din iunie, chiar daca ele sunt pe piata si pentru mai, mai ales daca sunteti ceva mai frigurosi.

Daca vreti plaja la temperaturi bune in mai atunci va trebui sa va orienta catre Egipt, Hughada sau Sharm El Sheik, in cazul in care cautati oferte exotice cu adevarat ieftine.

De la Paralela 45 catre restul "paralelor"

O vacanta in Tenerife incepe de la 638 de euro si aveti incluse in acesti bani transport cu avionul Bucuresti - Tenerife si retur cu compania WIZZ AIR, 1 bagaj de cala si 1 bagaj de cabina (conform specificatiilor companiei aeriene), 7 nopti cazare si masa conform ofertei, transferuri aeroport - hotel - aeroport, asistenta turistica la destinatie, taxele de aeroport (se pot modifica). In pachet veti avea cazare la un hotel de 4 stele.

De asemenea, pentru vacantele in Hurghada, care sunt cele mai ieftine de altfel, preturile pornesc de la 360 de euro pentru un sejur de 7 nopti, in regim de all inclusive la hoteluri de 4 stele.

Iar daca mergeti din luna mai, atunci va puteti bucura si de o vreme buna de plaja sau piscine si de o vreme destul de calduroasa pentru excursiile optionale care sunt absolut fabuloase in acea parte de Egipt.

Pentru cei care prefera Dubai, vacantele pornesc de la 750 de euro de persoana pentru un sejur de 7 zile si veti avea cazare asigurata la hoteluri de 3 si 4 stele.

Cu toate acestea, unele dintre hoteluri sau destinatii mai pot percepe taxe de statiune, care sunt mici, dar pot deranja, daca nu stiti de ele si aflati de abia la receptia hotelului, asa ca interesati-va si despre aceste lucruri inainte.

De asemenea, va trebui sa tineti cont ca unele dintre aceste destinatii solicita test COVID-19 la venire.

Mai puteti citi:

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
În timpul vizitei sale în Qatar, premierul Marcel Ciolacu a fost protagonistul unei gafe rușinoase, în timp ce lăuda grandoarea Campionatului Mondial de Fotbal găzduit de țara asiatică în...
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandalul a avut loc în localitatea sibiană Brădeni. Candidatul PSD la primărie, Dan Braga, a filmat mai multe clipuri video în curțile familiei actualului edil, fără, însă, a primi...
#vacante exotice ieftine, #vacante preturi mici, #vacante egipt , #stiri vacanta