Vacanta in Romania cu 30 de lei pe noapte

Luni, 19 Iulie 2010, ora 09:44
3363 citiri
Vacanta in Romania cu 30 de lei pe noapte
Foto: haisavizitam.ro

Avand in vedere ca pe timp de criza bugetele turistilor sunt reduse, hotelierii din zone precum Baile Tusnad, Busteni, Baile Felix si Bran si-au adaptat tarifele la noile conditii.

Astfel, o noapte de cazare in una din aceste statiuni variaza intre 30 si 38 de lei si in anumite cazuri include si demipensiune, pentru Money.

De exemplu, la Tusnad, o camera dubla costa 30 lei pe noapte, iar la Busteni circa 34 de lei. Astfel, cu 135 de lei mergi intr-un sejur de cinci zile la Busteni, in pret fiind incluse patru nopti cazare la un hotel de doua stele cu demipensiune.

O noapte la Baile Felix costa 37 de lei la un hotel de doua stele. La Bran, o innoptare te costa aproximativ 38 de lei, iar tafirul acopera cazare in camera dubla, la o pensiune de trei stele.

Si la Sinaia o noapte de cazare costa 44 de lei, tariful acoperind doar cazare in camera dubla la o pensiune de doua stele. La Olanesti o noapte la un hotel de doua stele ajunge la 45 de lei. In tarif sunt incluse cazarea in camera dubla la un hotel de doua stele si demipensiune.

O noapte in camera dubla dintr-un hotel de patru stele din Delta ajunge in aceasta perioada la circa 59 de lei. Tariful nu include si pensiune.

In ceea ce priveste litoralul, la Neptun, cu 65 de lei pe noapte, achiti cazarea cu pensiune completa. Tariful acopera cazare la un hotel de doua stele din statiune si pensiune completa. O innoptare fara pensiune tot la Neptun, te costa circa 38 de lei.

In Olimp, o innoptare se ridica la 65 de lei, iar tariful include cazare si demipensiune.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cu cine ar vrea PSD+PNL să-l înlocuiască pe Cătălin Cîrstoiu la alegerile pentru Primăria Capitalei
Cu cine ar vrea PSD+PNL să-l înlocuiască pe Cătălin Cîrstoiu la alegerile pentru Primăria Capitalei
Cătălin Cîrstoiu se pare că s-a dovedit a fi mai degrabă nepotrivit pentru a candida din partea PSD+PNL pentru Primăria Capitalei. Astfel, alianța care formează și guvernul ar lua deja în...
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres al Forţa Dreptei este organizat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, formaţiunea urmând să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte candidaţii la alegerile...
#vacanta romania, #vacanta tarif, #vacanta Busteni , #vacante