Vacanta in Republica Dominicana sau Maldive? In ce destinatie exotica sa mergem in vacanta?

Marti, 13 Noiembrie 2018, ora 11:25
5462 citiri
Vacanta in Republica Dominicana sau Maldive? In ce destinatie exotica sa mergem in vacanta?
Foto: CC0 Creative Commons

Republica Dominicana sau Maldive? Tu in ce destinatie exotica vrei sa pleci in urmatorul concediu? Cert este ca indiferent de alegerea pe care o vei face, vei avea parte de o vacanta cu adevarat inedita, o vacanta pe care o vei impartasi la fiecare ocazie cu cei dragi.

Republica Dominicana se afla in nordul Marii Caraibilor si a fost declarata unul dintre cele mai frumoase locuri de pe acest pamant, fiind o destinatie cautata de turistii din intreaga lume.

Frumusetea Republicii Dominicane consta tocmai in faptul ca aceasta este o tara a contrastelor, o tara a extremelor. Astfel ca, aici vei gasi cel mai inalt varf din Indiile de Vest, Pico Duarte, dar in acelasi timp si cel mai jos punct din Indiile de Vest, Lacul Enriquillo.

Intr-o vacanta in Republica Dominicana cetatenii romanii pot calatori pentru o perioada de pana la 90 de zile, fara sa fie nevoie sa se obtina in prealabil o viza de intrare.

Obligatoriu este insa un card turistic care se poate obtine la punctele de trecere a frontierei, costa nu mai mult de 10 $ si este valabil pentru o perioada de 30 de zile. Insa fiti fara grija, caci consultantii in turism va vor oferi toate detaliile necesare inainte de plecarea in vacanta.

Maldive este o tara care se afla in Oceanul Indian, cu nisip alb si fin, cu plaje cu apa turcoaz, resorturi de lux unde te poti rasfata in voie, un adevarat paradis pentru iubitorii de vacante.

Maldive trebuie trecuta pe lista cu dorinte pentru ca in aceasta destinatie veti experimenta confortul si va veti bucura de atmosfera exotica a insulelor direct din resorturile luxoase care asteapta sa fie explorate.

Cetatenii romani care vor sa plece intr-o vacanta exotica in Maldive vor avea nevoie de viza turistica. Aceasta se poate obtine pentru o perioada de pana la cel mult 30 de zile direct de la punctele de trecere a frontierei, adica de la aeroport. Pentru obtinerea vizei sunt necesare cateva documente esentiale, pe care cu care consultantii in turism va vor ajuta.

Intr-o vacanta in Maldive recomandam neaparat sa practici scuba diving, deoarece reciful HP de corali se numara printre cele mai cunoscute locuri de scufundari din intreaga Asie. Aici vei putea vedea diverse forme de recife de corali si peste 2.000 de specii de pesti colorati. Foarte cool, asa-i?

Indiferent ca alegi Maldive sau Republica Dominicana pentru o vacanta exotica, ambele destinatii sunt potrivite atat pentru cupluri, cat si pentru familii, oferind numeroase oportunitati de cazare si activitati inedite pe care sa le incercati de-a lungul vacantei.

Rezerva-ti vacanta din timp cu Smart Tours si pregateste-te pentru concediul mult asteptat!

România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat joi, 28 martie, că sunt implementate - proiectare şi execuţie contracte pentru construirea a încă 729 km de drum de mare viteză....
Nicușor Dan: ”Într-o țară civilizată, Ştefan Dumitraşcu și domnii Greblă şi Hopincă ar trebui să fie azi în pușcărie”
Nicușor Dan: ”Într-o țară civilizată, Ştefan Dumitraşcu și domnii Greblă şi Hopincă ar trebui să fie azi în pușcărie”
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a enumerat joi, 28 martie, câteva persoane despre care consideră că „într-o ţară civilizată ar trebui să fie azi în puşcărie. „Eu am precizat azi...
#vacanta exotica, #vacanta Maldive, #vacanta Dominicana , #exotic