Unde te cazezi, cat te costa si de unde sa iei banii pentru vacanta de 1 decembrie

Joi, 20 Octombrie 2016, ora 09:00
7152 citiri
Unde te cazezi, cat te costa si de unde sa iei banii pentru vacanta de 1 decembrie
Foto: Marek Slusarczyk [CC BY 3.0], via Wikimedia Commons

Mini-vacanta de 1 decembrie se apropie cu pasi repezi, iar anul acesta este mai generoasa decat oricand. Miercuri, de Sfantul Andrei, este zi libera, Ziua Nationala a Romaniei cade joi, deci mai ramane sa-ti iei tu liber si vineri, pentru a prelungi distractia pana in weekend, intr-un concediu in toata regula, de 5 zile, intre 30 noiembrie si 4 decembrie!

Este prilejul perfect pentru un sejur care te va ajuta sa rezisti cu bine pana la Sarbatorile de iarna. Dar trebuie sa te grabesti, daca vrei sa gasesti cea mai buna cazare sau biletele cele mai bune pentru city-break-ul visat.

Si pentru ca este chiar Ziua Nationala a Romaniei, cum ar fi sa mergi anul acesta la Alba Iulia, Capitala Unirii, pentru a vedea cu ochii tai parada militara de 1 decembrie si pentru a vizita cetatea Alba Carolina, a carei restaurare a costat peste 70 de milioane de euro?

Evenimentele programate pentru Ziua Nationala, dar si faptul ca in Alba Iulia gasesti mai degraba hoteluri decat pensiuni sau alte variante mai putin costisitoare, au facut ca preturile sa se situeze intre 700 si 1.000 de lei, pentru o camera cu mic dejun (2 persoane), in mini-vacanta care urmeaza.

Afla cum poti sa faci rost de bani de concediu fara sa te mai duci pana la banca!

Daca adaugi si costul transportului (raportat la drumul Bucuresti - Alba Iulia, cu masina personala) si al celorlate mese, plus banii de cheltuiala, vei avea de platit in total intre 2.000 si 3.000 de lei, mergand pe strictul necesar, fara extravagante.

Daca, din contra, anul acesta vrei sa vezi cum se simte Ziua Nationala a Romaniei peste hotare, ai de ales intre o multime de ofere interesante pentru city-break-uri. Cele mai bune sunt bineinteles limitate, asa ca hotaraste-te mai repede!

Cum ar fi, de exemplu, sa petreci de 1 decembrie la Paris? Un city-break in capitala Frantei, in perioada 30 noiembrie - 4 decembrie, adica 4 nopti de cazare la hotel de trei stele si transport cu avionul inclus costa pana la 400 de euro de persoana.

Sau cum ar fi sa vizitezi Viena, inainte sa inceapa toata nebunia de Sarbatori? Pentru aceleasi conditii (cazare 4 nopti, 3 stele, transport avion), vei gasi variante sub 350 de euro de persoana.

Pietele de Craciun sunt inaugurate de la jumatatea lunii noiembrie, dar se aglomereaza abia spre Craciun, deci ai putea sa le admiri pe indelete, fara sa te calci in picioare.

Locuri frumoase de vazut sunt destule, iar anul acesta iata ca avem si mai multe zile libere, in care poti transforma mini-vacanta de 1 decembrie intr-un concediu in toata regula. Numai bani sa fie! Inca o vacanta intreaga in luna decembrie, pe langa cea stabilita deja pentru Sarbatori, poate avaria destul de serios majoritatea bugetelor.

Daca nu esti pregatit pentru vacanta care bate la usa, poti obtine foarte simplu banii pentru biletele dorite fara sa pleci din fata calculatorului.

Acum poti obtine un imprumut prin care sa-ti platesti linistit concediul fara sa te mai duci pana la banca!

Mai complicat va fi sa gasesti locuri libere la hotel, decat sa faci rost de banii pentru cazare. Vacanta placuta!

Cum se votează cu urna mobilă. BEC a stabilit regulile pentru alegeri
Cum se votează cu urna mobilă. BEC a stabilit regulile pentru alegeri
Biroul Electoral Central a stabilit, vineri, 26 aprilie, măsurile pentru exercitarea dreptului de vot prin intermediul urnei speciale la alegerile din data de 9 iunie, menţionând, între altele,...
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Fostul preşedinte Traian Băsescu afirmă că liderii celor două mari partide din România, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, nu se pot compara ”ca şi calibru” cu unii dintre predecesorii...
#cazare vacanta decembrie, #credit vacanta, #imprumut concediu , #destinatii