Turiștii care slăbesc întotdeauna în timpul vacanțelor își împărtășesc secretele. "Mă pot bucura de mâncare"

Vineri, 06 Ianuarie 2023, ora 04:05
9934 citiri
Turiștii care slăbesc întotdeauna în timpul vacanțelor își împărtășesc secretele. "Mă pot bucura de mâncare"
Turiști în vacanță FOTO Pexels.com

Este acea perioadă a anului în care mulți sunt preocupați de diete și sport după ce au acumulat kilograme în perioada de sărbători, după multe mese îmbelșugate.

Unii au petrecut vacanța acasă, în familie, în timp ce alții au ales destinații exotice.

Nu toată lumea se îngrașă în vacanță. Cei care au descoperit cum se pot bucura de mâncare fără griji și-au dezvăluit strategia în mediul online.

Vacanțele de croazieră pot fi momentul perfect pentru relaxare și răsfăț. Cu toate acestea, unii oameni se îngrijorează cu privire la creșterea în greutate.

De la bufet la bar, navele de croazieră sunt locul perfect pentru a vă răsfăța cu niște mâncăruri delicioase. Un pasager a povestit cum se bucură și cum reușește să slăbească.

„Întotdeauna slăbesc în croaziere. Secretul meu? Nu folosiți niciodată lifturile, întotdeauna scările. Navele sunt practic clădiri înalte.

De asemenea, fac excursii active la țărm (scufundări, înot, snorkelling, excursii pe jos).”, a scris acesta pe Reddit.

Navele mari pot avea cel puțin 15 etaje pe care pasagerii le pot explora, în timp ce cele mai mari nave din lume pot fi atât de lungi cât un zgârie-nori.

Dacă oaspeții aleg să urce scările și să meargă câteva ture ale navei în fiecare zi, s-ar putea să dea jos kilogramele în plus.

Un alt pasager a fost de acord: „Dacă ești capabil fizic, nu folosi lifturile! Sincer, am slăbit în total trei kilograme și jumătate în ultimele mele două croaziere doar mergând peste tot.

Sfârșiți prin a merge cu ușurință 14-15.000 de pași pe zi pe o navă și puteți urca cu ușurință aproximativ 30 de etaje de scări pe zi. În plus, nu stai într-un lift unde nu poți respira.”

Deși navele au întotdeauna lifturi pentru pasageri, cei care sunt capabili ar putea încerca să urce scările.

O persoană poate arde aproximativ o jumătate de calorie pentru fiecare scară urcată. Asta înseamnă că oaspeții ar putea arde destul de multe calorii scările unui vas de croazieră.

În plus, pasagerii pot descoperi că trebuie să aștepte aproximativ 10 minute pentru lift atunci când nava este ocupată.

"Cheia este să mănânc normal"

„Întotdeauna am slăbit câteva kilograme într-o croazieră și nu pentru că am încercat. Pentru mine cheia este să mănânc normal.

Acasă, nu am aperitiv, salată, supă, fel principal și desert, așa că nici în croazieră nu am.

Facem opriri în port, așa că în majoritatea zilelor ne plimbăm mult. Când suntem pe mare, pot face o plimbare de două mile în jurul pistei.

Practic rutina mea obișnuită, dar probabil un pic mai mult exercițiu în zilele de port, astfel încât să compenseze orice hrană suplimentară.”

Deși oaspeții se pot răsfăța cu mai multe feluri de mâncare într-o croazieră, ei pot rămâne și la trei mese pe zi.

Dacă turiștii rezervă o croazieră cu multe opriri în oraș, vor descoperi că fac ceva pași pentru a explora fiecare destinație.

„Controlul porțiilor a fost o mare parte a succesului meu. Mă pot bucura de mâncare, dar trebuie să mă opresc înainte să mă simt sătul.

Fără farfurie curată. Nu o goliți doar pentru că este oferit. Planificat, atent."

Turiștii îngrijorați cu privire la câștigarea de kilograme în plus ar putea vizita de asemenea, sala de sport a navei sau să se înscrie la un curs de exerciții, scrie express.co.uk.

Vacanță de 1 Mai și Paște, pe litoralul românesc sau în Bulgaria și Grecia. Unde e mai avantajos și unde e vremea mai bună
Vacanță de 1 Mai și Paște, pe litoralul românesc sau în Bulgaria și Grecia. Unde e mai avantajos și unde e vremea mai bună
Vacanţa de 1 Mai şi de Paşte va fi mai lungă anul acesta, având în vedere că cere două sărbători vor fi una după alta. Așa că mulți și-au legat liberele și profită pentru a avea un...
"10 lucruri pe care aș dori să le știe turiștii înainte de a vizita Grecia". Ponturi de aur de la un localnic
"10 lucruri pe care aș dori să le știe turiștii înainte de a vizita Grecia". Ponturi de aur de la un localnic
Datorită ruinelor antice, plajelor pitorești și mâncărurilor incredibile, Grecia este una dintre cele mai importante destinații turistice. În 2023, peste 32 de milioane de persoane au...
#vacanta, #turisti, #secrete, #kilograme in plus, #croaziera, #scari, #lift , #stiri vacanta