Transport persoane si colete spre Anglia, Germania si alte destinatii europene

Advertorial
Marti, 29 Ianuarie 2019, ora 14:57 27846 citiri

Yani Travel este o firma de transport persoane si coletarie intercomunitara, al carei obiectiv este siguranta calatoriei.

Dincolo de singuranta calatoriei, confortul pasagerilor s-a dovedit a fi un alt factor important, de care depinde in mod vadit o calatorie savarsita in conditii optime.

Pornind de la aceasta premisa, compania pune la dispozitia calatorilor, dincolo de conditiile excelente privind dotarea mijloacelor de transport, inclusiv servicii de informare disponibile non stop. Astfel, clientii interesati de serviciile Yani Travel, pot suna oricand pentru a solicita detalii privind programul plecarilor, locul, limita greutatii bagajului sau orice alte informatii de interes.

Compania ofera servicii de transport persoane si coletarie tur-retur in tari precum: Scotia, Anglia, Germania, Austria, Italia, Olanda. Pe toate aceste rute, Yani Travel accepta bagaje de pana la 50 kg de bagaj plus un rucsac in autocar.

Preturi competitive

Preturile pentru transport persoane pe ruta Romania-Anglia, direct la adresa, incep de la 100 lire sterline, cu plecare din orice oras al tarii si destinatie oriunde in UK. In banii astia, este inclusa si o masa calda.

Pentru rutele Romania-Germania, direct la adresa, preturile incep de la 110 euro, cu o masa calda inclusa.

Alte destinatii si preturi:

- Italia de la 80 euro

- Austria de la 100 euro

- Olanda de la 120 euro

- Belgia de la 120 euro

- Danemarca, Irlanda si Elvetia de la 130 euro.

Serviciile de coletarie sunt incluse pe toate rutele mentionate mai sus.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News