Gata cu Tahiti si Bora Bora! Ce se intampla cu paradisul exotic din Pacific

Miercuri, 03 Februarie 2021, ora 08:29
Autor: David Anghel
Gata cu Tahiti si Bora Bora! Ce se intampla cu paradisul exotic din Pacific
Bora Bora este o destinatie de vis FOTO unsplash.com

Cei care viseaza sa viziteze insulele exotice din Polinezia Franceza vor trebui sa mai astepte un timp, deoarece acestea se inchid din nou vizitatorilor internationali, incepand cu 3 februarie, pana la o data care nu a fost stabilita.

Arhipelagul Pacificului de Sud, aflat sub administratie franceza, s-a redeschis anterior la 15 iulie, insa, dupa o crestere a numarului de cazuri, s-a inchis din nou in efortul de a reduce impactul COVID-19.

Cand pandemia a lovit, in martie 2020, Polinezia Franceza s-a inchis vizitatorilor si, in acel moment, a inregistrat 62 de cazuri de virus. Dupa ce s-a redeschis in iulie si a eliminat cerintele obligatorii de carantina, numarul imbolnavirilor a crescut la 18.000 de cazuri.

Conform noilor reglementari ale Guvernului francez, turistii care se afla in prezent pe insule pot pleca acasa atunci cand calatoria lor se termina. Pentru cei care vor sa ajunga acolo, mai exista doar cateva exceptii care permit accesul, precum decesul unui membru al familiei, urgente medicale, citatii administrative sau judiciare sau daca sunt profesionisti din domeniul sanatatii care lucreaza in lupta cu COVID-19.

Polinezia Franceza cuprinde 118 insule, inclusiv Tahiti si Bora Bora. Sunt considerate destinatii exotice, de o frumusete rara, cu ape turcoaz si plaje de nisip auriu, dar si cu vegetatie luxurianta, recifuri, lagune, pesti exotici, broaste testoase si delfini.

Citeste si:

Calatoriile la Petra au devenit mult mai facile

Prostituatele din Amsterdam se muta in "birouri" noi


 Articol citit de 7595 ori

    Citeste si:
    Comentarii