Stiai ca poti participa la nunti traditionale indiene? Uite cat te costa

Joi, 22 Noiembrie 2018, ora 09:58 6483 citiri
Foto: Arhiva Pixabay

Nuntile sunt considerate evenimente private, personale, impartasite de miri cu familia si prietenii. Insa din ce in ce mai multe cupluri din India sunt dispuse sa primeasca straini la aceste ceremonii sfinte, contra unei taxe.

Poate parea ciudata ideea de a plati cateva sute de dolari pentru a lua parte la nunta unor straini, dar cand e vorba de alta civilizatie, una exotica, tentatia e mare si de inteles. Compania JoinMyWedding a speculat tocmai aceasta nisa, oferind acest serviciu: turisti care sa cunoasca o cultura prin prisma unui astfel de eveniment, arata Oddity Central.

Apeleaza la aceste servicii turisti care vor sa cunoasca aceasta cultura in cel mai mic timp posibil.

Invitatii de peste hotare au prilejul de a imbraca straie traditionale indiene, si nu oricare, ci de sarbatoare, sa incerce bucate exotice, sa cunoasca traditii care altfel nu li s-ar dezvalui, sa se bucure de o atmosfera unica, de compania unor oameni veseli.

De altfel, cum ai putea cunoaste o cultura mai bine decat mergand la o astfel de ceremonie, care abunda in traditional si conecteaza asa de multi oameni diferiti?

Cat despre cost, nu e foarte mare. Cu siguranta e un pret mai mic decat cel pe care l-ai plati pentru a participa la o nunta in tara ta: 150 de dolari pentru a participa la o zi din cadrul ceremoniei si 250 pentru doua zile, pret in care intra si un ghid care va explica pas cu pas ce se intampla si de ce.

Aceasta nisa e in ce in ce mai speculata in India. Chiar daca compania care pune in legatura turistii cu bastinasii pe cale sa se casatoreasca e una din Australia, ideea e una care place indienilor.

Si cererea si oferta sunt in crestere, iar feedback-ul e pozitiv de ambele parti. Turistii pleaca din India cu experiente pe care nu le vor uita niciodata, iar mirilor sigur nu le strica banii primiti.

Vezi si Taj Mahal-ul isi schimba culoarea. Guvernul indian e obligat de Curtea Suprema sa ceara ajutor din strainatate

A.P.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News