Sarbatori linistite alaturi de Cronoscar: top destinatii din Romania de explorat la volanul unei masini de inchiriat

Advertorial
Marti, 21 Noiembrie 2017, ora 17:37
12600 citiri
Sarbatori linistite alaturi de Cronoscar: top destinatii din Romania de explorat la volanul unei masini de inchiriat

Deja visati la magia Craciunului si a noptii dintre ani? Probabil ca va ganditi la plimbarile pe poteci troienite, in sanii trase de cai sau la meniuri sofisticate de pe mesele restaurantului select unde aveti rezervare. In niciun caz nu visati la drumul catre destinatia de vacanta. Acesta v-ar da cateva frisoane, care nu au legatura cu frigul de afara.

Un nou mod de a va bucura de sarbatori: apeland la serviciile rent a car oferite de Cronoscar

Orele petrecute bara la bara pe autostrazile si drumurile nationale aglomerate aproape ca va taie cheful de petrecere. Amintirea experientei de anul trecut va este inca proaspata in memorie... dar care este alternativa?

Este si mai neplacut daca veniti de la munca din strainatate si timpul dumneavoastra pentru a petrece sarbatorile alaturi de cei dragi este limitat.

Calatoria cu trenul sau avionul este cu siguranta mai rapida si comoda, insa odata ajunsi la destinatie doriti sa puteti calatori in diferite directii, fara a depinde de transportul public.

Solutia este simpla: puteti gasi servicii de inchirieri auto profesionale si prietenoase in toate destinatiile pentru vacanta de iarna din tara.

Centrele Cronoscar pentru masini de inchiriat se gasesc in apropiere de aeroport sau gara in toate orasele importante din tara: Cluj, Craiova, Timisoara, Iasi, Suceava sau Bacau, pentru ca vacanta dumneavoastra sa inceapa cu adevarat din clipa in care ati ajuns in oras.

Centrele de inchirieri auto Cronoscar va asteapta in apropiere de aeroport sau gara in toate aceste orase, pentru a va facilita deplasarea catre hotel sau pensiune.

Fara timp pierdut, fara clauze si comisioane ascunse, flota de masini de inchiriat echipata cu cauciucuri de iarna va asteapta pe Valea Prahovei, in Capitala si chiar pe malul marii, pentru a descoperi alaturi de familie cele mai diverse traditii de sarbatori.

Brasov - poarta de acces catre cele mai bune piste de schi din Romania

Daca va doriti sarbatori in care traditiile se impletesc cu sportul, Brasov este alegerea perfecta.

Cu acces rapid catre zonele de schi din Busteni, Predeal si Poiana Brasov, dar si cu o bogata oferta de programe de Craciun inspirate din cele mai autentice traditii ardelenesti, Brasov este o citadela demna de numele german de Kronstadt - Orasul coroanei.

La volanul unei masini de inchiriat de la Cronoscar Brasov aveti libertatea de a alege cum sa va petreceti fiecare moment al zilei: pe partie, vizitand orasul vechi, explorand comunitatile din imprejurimi.

Ce poate fi mai frumos decat sa va stiti lipsit de grija drumului de intoarcere si sa va puteti bucura de fiecare moment intr-o masina noua si bine intretinuta, dotata cu cauciucuri de iarna, la fel de sigura ca a dumneavoastra?

Cel mai frumos targ de Craciun din tara, numai la Sibiu

Daca nu ati vizitat targul de Craciun de la Sibiu pana acum, este cazul sa va treceti pe lista acest obiectiv de sarbatori. Inspirat din traditia Europei de Vest, acest targ de Craciun intruchipeaza spiritul bucuriei de a darui si de a imparti bunatatea si fericirea cu cei din jur.

Decoratiunile, spectacolele in aer liber, produsele traditionale si caldura sufleteasca a localnicilor va vor ramane in inima tot restul vietii.

Drumul pana la Sibiu este lung, dar pe calea aerului veti ajunge in 1-2 ore din orice punct din tara.

Langa aeroport, va asteapta centrul de masini de inchiriat Sibiu Cronoscar, de unde veti pleca spre hotel intr-o masina potrivita gusturilor dumneavoastra: SUV, sedan sau minivan.

Bijuterii din gheata la malul marii - un Craciun special la Constanta

Nu toata lumea isi doreste aceleasi experiente si amintiri de sarbatori, an dupa an. Pentru toti cei cu spirit aventuros, sarbatorile de iarna petrecute la malul marii reprezinta o experienta ce merita incercata.

Fie de la gara, fie de la aeroport, va veti gasi repede masina de inchiriat de la Cronoscar Constanta si puteti merge direct catre esplanada Cazinoului.

Aici, frigul si vanturile puternice creeaza un peisaj mirific, demn de imparatia Craiesei Zapezilor, cu forme neasteptate, arabescuri complexe sculptate in gheata sclipitoare.

In fiecare zi, acest tablou suprarealist este remodelat de fortele naturii, smulgand noi exclamatii de uimire turistilor, dar si localnicilor.

Parfumul cosmopolit al Micului Paris

Pentru cei mai pretentiosi amatori de rafinament si extravaganta, Capitala ofera petreceri de sarbatori tematice inspirate din anii 20, filme de dragoste celebre, eleganta pariziana sau spiritul liber new-yorkez.

Restaurante de lux, cluburi la moda, spectacole in aer liber cu laser si multa muzica - numai imaginatia dumneavoastra limiteaza modurile in care va puteti petrece sarbatorile de Craciun si Anul Nou in Bucuresti.

Fie ca ati aterizat pe Aeroportul Henri Coanda sau ati ajuns in Gara de Nord, flotele de masini ale centrului de inchirieri auto Bucuresti Cronoscar sunt exact acolo unde aveti nevoie de ele, pentru ca petrecerea sa poata incepe.

Nu uitati sa va rezervati din timp biletul de avion, deoarece toate cursele aeriene sunt suprasolicitate in aceasta perioada.

De asemenea, solicitarile pentru masini de inchiriat sunt foarte numeroase, asa ca va invitam sa va rezervati din timp automobilul preferat pe site-ul nostru: www.cronoscar.ro

Echipa Cronoscar va ureaza sarbatori fericite si linistite oriunde v-ati afla si va reaminteste ca puteti oricand conta pe noi pentru servicii de inchirieri auto ireprosabile.

Deputatul USR Daniel Blaga, candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria Târgovişte
Deputatul USR Daniel Blaga, candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria Târgovişte
Deputatul USR Daniel Blaga a fost desemnat candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria municipiului Târgovişte. Daniel Blaga are 44 de ani, a absolvit Facultatea de Matematică în...
Presiuni de la șeful PNL Iași către Ciolacu să-l retragă pe Bogdan Cojocaru din funcția de prefect: ”Un scenariu aproape hilar”
Presiuni de la șeful PNL Iași către Ciolacu să-l retragă pe Bogdan Cojocaru din funcția de prefect: ”Un scenariu aproape hilar”
Liderul PNL Iaşi Alexandru Muraru îi cere premierului Marcel Ciolacu să îl retragă pe Bogdan Cojocaru, lider PSD Iaşi, din funcţia de prefect al judeţului Iaşi, motivând că acesta...
#inchirieri auto Romania , #destinatii