Prima companie aeriana, cu operatiuni in Romania, care a lansat un portofel digital de Covid-19

Joi, 11 Martie 2021, ora 11:42
Autor: David Anghel
Prima companie aeriana, cu operatiuni in Romania, care a lansat un portofel digital de Covid-19
Ryanair FOTO facebook

Ryanair a lansat ieri un portofel digital, Covid-19 Travel, care este disponibil doar in aplicatia companiei irlandeze.

Aici clientii pot incarca testele PCR negative, certificatele de vaccinare Covid si alte documente Covid care ar putea fi necesare pentru calatoria in UE in aceasta vara.

"Suntem foarte incantati sa lansam acest portofel de calatorie Ryanair C-19 in timp ce ne pregatim pentru perioada vacantelor din sezonul de vara 2021. El va permite clientilor sa stocheze toate documentele de calatorie, cum ar fi rezultatele testelor PCR, formularele de localizare a pasagerilor si certificatele de vaccin si alte documente necesare calatoriei. Biletele pentru sezonul estival sunt deja in vanzare, sub rezerva modificarilor restrictiilor guvernamentale de calatorie, si credem ca, odata ce populatia cu risc ridicat de infectare va fi vaccinata, restrictiile de calatorie vor fi relaxate si calatoriile vor fi reluate la cererea clientilor, pentru vacante de vara pe plajele din Spania, Italia, Portugalia sau Grecia", a declarat Dara Brady, directorul de marketing al Ryanair, conform airlinestravel.ro.

Ryanair estimeaza ca lansarea vaccinurilor in Uniunea Europeana va elimina restrictiile actuale de calatorie ale UE la timp pentru perioada vacantelor. Clientii Ryanair vor putea beneficia de aplicatia care va gazdui toate documente de calatorie intr-un singur loc, facilitand procedura de imbarcare din ziua calatoriei.

CTESTE SI:

 Articol citit de 2321 ori

    Citeste si:
    Comentarii