Român „desființat” după ce a împărtășit experiența neplăcută din Halkidiki: „Mulți nu agrează să spui nimic rău despre Grecia”

Luni, 23 August 2021, ora 08:34
11340 citiri
Român „desființat” după ce a împărtășit experiența neplăcută din Halkidiki: „Mulți nu agrează să spui nimic rău despre Grecia”
Românul s-a plâns de țeapa luată în Grecia FOTO Facebook/Forum Grecia

Un român care a povestit pe grupul de Facebook Forum Grecia experiența neplăcută avută în vacanță, a revenit pe forum reclamând linșajul la care a fost supus din cauza recenziei negative.

„Doresc să vorbesc despre mentalitatea românilor, despre modul cum reușesc în 2 cuvinte să persifleze cu o caterincă ieftină de șantier orice sfat sau pățanie a unui concetățean. Dacă un om va scrie prin ce a trecut, nu înseamna neapărat că vrea să vă mintă sau să îngroape o afacere a unui grec escroc.

În orice țară găsești oameni cinstiți cât și jeguri indiferent de naționalitate. Rolul acestui forum este de a împărtăși sfaturi, experiențe bune sau rele.

Observ că foarte mulți membri nu agrează să spui nimic rău despre greci sau Grecia. Mai mult, devin agresivi verbal sau pun în decădere pățaniile tale sau sfaturile pe care le dai.

Nimic mai rău decât atât, nu se mai poate. Niciodată nu o să știm ce e bun sau ce e rău.

Recenziile pot fi măsluite foarte ușor, cu o puțină abilitate din partea oricărui patron,nu este greu”, a scris românul, pe Facebook.

Ce a pățit românul în Grecia

Românul a povestit pe Forum Grecia despre condițiile pe care le-a catalogat drept proaste la cazarea într-o stațiune din Halkidiki, Grecia. Bărbatul susține că a existat o diferență majoră între pozele de prezentare de pe site-urile pentru rezervări și realitate.

„Din 3 camere platite nu avea disponibile decat una singura, si aia se elibera la ora 18, cu toate ca am sunat cu 2 zile inainte pentru confirmare, fiind totul ok.

Mare atentie, locatia nu este deloc ceea ce este in poze, camerele sunt de 3 stele, toaletele nefunctionale, la wc de linga intrare nici becuri nu avea...

Apartamentele nu au ac decat jos, sus unde sunt paturile nu exista asa ceva, caldura noaptea fiind la 45 grade insuportabila

Locatia este la 3.5 km fata de plaja nu 450 m cum spun ei pe booking, toate pozele lor sunt facute cu camera wide ca sa para mai mare hotelul si camera in realitate este f mica.

Toata constructia este noua, pe jumatate neterminata pe interior, inca se lucreaza la ea in unele camere.

Bucataria este ff saraca, nu au preturi afisate la nimic, iti cer cum vor ei...pe 4 cafele si 4 ape la micul dejun - 50 euro..”, a povestit românul după întoarcerea din Grecia.

Vești proaste pentru Zelenski. Grecia și Spania refuză să trimită Ucrainei sisteme de apărare Patriot
Vești proaste pentru Zelenski. Grecia și Spania refuză să trimită Ucrainei sisteme de apărare Patriot
Cursa pentru trimiterea de baterii de apărare antiaeriană în Ucraina a început împiedicat, scrie Politico, care anunță că Spania și Grecia refuză să urmeze exemplul Germaniei şi să...
Franța îi cere Greciei un sistem de apărare antiaeriană pe care să-l folosească pe durata Jocurilor Olimpice
Franța îi cere Greciei un sistem de apărare antiaeriană pe care să-l folosească pe durata Jocurilor Olimpice
Franța a cerut să împrumute un sistem de apărare antiaeriană al Greciei pe durata Jocurilor Olimpice de la Paris, potrivit cotidianului elen "Kathimerini", citat de Politico.eu....
#Grecia, #vacante, #Internet, #booking online , #Grecia