Resortul anti-Covid, prin care Dubaiul vrea sa dea lovitura in lumea turismului

Joi, 04 Februarie 2021, ora 08:02
Autor: David Anghel
Resortul anti-Covid, prin care Dubaiul vrea sa dea lovitura in lumea turismului
Hotelul plutitor din Dubai FOTO facebook

Dubaiul gazduieste hoteluri de top - poate cele mai exclusiviste din lume-dar lucrurile nu se opresc aici.

Arabii vor sa dea lovitura cu un proiect ingenios. Au fost dezvaluite planurile pentru o noua statiune plutitoare, situata langa Dubai Marina, care ar putea deveni cea mai spectaculoasa optiune de cazare din oras.

Statiunea plutitoare, numita Sea Palace, este construita de Seagate Shipyard, o companie de constructii navale Emirati. Statiunea va consta intr-un hotel de lux inconjurat de sase case plutitoare, care se pot detasa si naviga singure. Arhitectura a fost inspirata de la barci cu fund de sticla, iar casele vor avea pardoseli transparente si mobilier proiectat de Aston Martin. Casele sunt operate de sisteme inteligente automate si includ filtre de aer auto-sterilizante, panouri de energie solara si sisteme de reciclare a gunoiului.

"Cred ca acest tip de proiect va crea un boom in domeniul turismului, mai ales in contextul pandemiei, in care se cere si se cauta distantarea sociala", a declarat Mohammed El Bhawravi, fondatorul santierului naval Seagate si initiatorul proiectului. Compania spune ca proiectul este finalizat in proportie de aproximativ 65% si casele sunt, in prezent, in ultimele etape de constructie.

Citeste si:

Calatoriile la Petra au devenit mult mai facile

Prostituatele din Amsterdam se muta in "birouri" noi

 Articol citit de 4260 ori

  Citeste si:
  Comentarii
  Nonpolitikon
  04.02.2021, 09:19
  Asta da lovitură! Cine are parale-și permite... Și-așa face și mai
  multe!
  La noi la mare, nu se poate?