Plaje celebre pentru nudisti si nudiste (Galerie foto)

Sambata, 30 Iulie 2011, ora 20:26
34677 citiri
Plaje celebre pentru nudisti si nudiste (Galerie foto)
Foto: infoniac.ru

Contrar parerii unora, nudismul nu inseamna sex. Nudismul este un mod de manifestare mai aproape de natura, mai putin conventional si cat se poate de firesc.

Amatorii de nudism nu sunt obsedati sexual. Ei sunt dornici de o viata nonconformista si de un cadru pe care viata citadina nu-l poate oferi. Societatea nu-i poate exclude din randul ei, ba, dimporiva, viata arata ca nudistii s-au impus, determinand statiuni de lux sa prevada plaje anume pentru ei.

Infoniac prezinta cateva din marile statiuni pentru uzul nudistilor.

Little Beach, insula Maui, Hawaii

Intrucat, in Hawaii, nudismul este interzis prin lege, Little Beach este intitulata oficial ca "plaja neoficiala, unde tinuta neimbracat este permisa". Dealtfel, legea privind interzicerea nudismului exista, dar n-a fost niciodata aplicata in Hawaii.

Oricum, pentru a asigura discretia, plaja este amplasata la adapostul unei vegetatii luxuriante si a rocilor vulcanice. Nudistii se afla numai ei intre ei.

Haulover Beach, Florida, SUA

Amplasata la nord de Miami, Haulover Beach este de multa vreme socotita un adevarat rai al naturistilor din Florida de Sud, Canada si Europa. Intrucat se practica inotul, autoritatile au asigurat primul ajutor, cu salvatori atestati, precum si cursuri de inot cu profesori de profil. In timpul serviciului, salvatorii si profesorii sunt obligati sa-i serveasca imbracati pe nudisti.

Red Beach, Insula Creta, Grecia

Plaja cretana Red Beach a ajuns celebra in anul 1968, cand grupurile hippy din intreaga Europa isi facusera obiceiul sa-si petreaca vacantele in aceste locuri.

Sarmul locului consta in libertatea totala - grecii nu limiteaza dreptul de a umbla nud intr-un spatiu strict limitat - dar si placerea de a explora relieful stancos, sau relicvele antice, unele putand fi cautate chiar si sub apa.

Praia do Pinho, Brazilia

Praia do Pinho a fost inaugurata in 1987, ca prima plaja de nudism, recunoscuta oficial din Brazilia. Cu toate ca celebritatea plajei se trage in mod special de la natursimul adoptat, putina lume stie ca aici a fost lansata o tinuta feminina, care a ocolit globul cu succesul sau: chilotii bikini, tip "sfoara".

Respectivii bikini se poarta in intreaga lume, afara de locul unde au fost lansati, Praia do Pinho.

Hedonism II, Negril, Jamaica

Spre deosebire de alte plaje, Hedonism II are sectoare separate pentru cupluri si pentru persoane singure. Plaja, cu un nisip fin si alb, are o lungime de 11 km si, spre deosebire de alte plaje similare, aici sunt acceptate in egala masura persoanele dezbracate sau imbracate.

Locatia este cunoscuta mai ales pentru varietatea mare de bauturi racoritoare, care se servesc non-stop, direct pe plaja.

Samurai Beach, Australia

Samurai Beach se intinde pe o lungime de 800 de metri si este ideala pentru amatorii de volei, care gasesc aici multe terenuri special amenajate si mingi.

Numeroasele tufisuri, raspandite de-a lungul plajei, asigura discretie perechilor carora le place viata langa tufis.

Wreck Beach, Vancouver, Canada

Numele plajei se trage de la numele navei Wreck, care, esuata in zona, a zacut multa vreme afundata in nisip, asa cum vedem si noi o nava ruginita in nisipurile de pe fundul marii, la Costinesti.

Situata in imediata apropiere a Universitatii Columbia Britanica din Vancouver, plaja are un sector pentru nudisti si altul pentru persoane imbracate. Se pare ca acesta din urma este mai solicitat de studenti, intrucat aici se organizeaza numeroase carnavaluri.

Couples Resort, Ocho Rios, Jamaica

Plaja Couples din orasul Ocho Rios a fost conceputa special pentru incepatorii care vin prima data, sa vada pe pielea lor cam ce este nudismul. Plaja este situata pe o insula, la 182 metri de tarm, iar celor ajunsi acolo li se permite orice, singura regula fiind sa nu-i deranjeze pe altii.

Cadrul este atat de atractiv, incat celor intorsi acasa le vine sa faca nudism si in statiune. O fac pe riscul propriu, intrucat pentru asa ceva, amenzile sunt usturatoare.

Montalivet Beach, Franta

Montalivet Beach este considerata patria naturismului mondial. Statiunea a fost infiintata din initiativa particulara in 1950, iar pe parcurs s-au asigurat maximum de facilitati pentru atragerea nudistilor: sunt nu mai putin de 1.800 microcampinguri, 172 bungalow-uri (locuinte familiale), magazine, ateliere pentru artisti, sali de yoga, teren de fotbal. Cunoscatorii apreciaza ca Montalivet Beach este o plaja si o statiune fara rival in intreaga lume.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#plaje nudisti vacanta, #perechi nudisti plaje , #plaja