Piscine uimitoare in care merita sa inoti (Galerie foto)

Miercuri, 06 Martie 2013, ora 06:57
4891 citiri
Piscine uimitoare in care merita sa inoti (Galerie foto)

Experienta inotului intr-o piscina poate fi amplificata prin alegerea unui loc incredibil, de unde ai o priveliste ce iti incanta ochii. Desi aceste piscine sunt localizate in zone unde costurile sunt ridicate, acest tip de experienta probabil merita sa fie traita maar o data in viata.

Celebrations.com prezinta cateva dintre cele mai uimitoare piscine din lume, aflate in locuri unde nu ti-ai imagina ca ar putea fi amplasate.

Piscina de la Round Hill Hotel & Villas, Jamaica

Daca vei inota in aceasta piscina, senzatia este ca te afli intr-un loc infinit (piscina se continua cu Marea Caraibilor). Hotelul si vilele se afla in statiunea Montego Bay, una dintre cele mai frumoase si elegante din Caraibe.

Piscina de la hotelul Sheraton, Waikiki, Hawaii

Si aceasta piscina iti da impresia unui spatiu infinit, unde privelistea iti ia rasuflarea. Daca vei petrece un timp in aceasta statiune, relaxarea este garantata.

Un apus de soare vazut aici va reprezenta unul dintre cele mai frumoase lucruri pe care le poti trai.

Piscinele din statiunea Atlantis, Bahamas

Statiunea Atlantis este una dintre cele mai bune destinatii pentru familii din Caraibe. De la tobogane cu apa si pana la rezervoare cu rechini, exista mai mult de 20 de zone de inot. Vei avea nevoie de cel putin o saptamana pentru a te bucura de tot ceea ce iti ofera aceasta piscina minunata.

Poti inota alaturi de delfini in Dolphin Cay, unul dintre cele mai mari si mai bine ingrijite habitate marine care are o serie de facilitati pentru reabilitarea animalelor salvate. Preturile pentru inchirierea unei camere incep de la 59 de dolari de persoana pe noapte.

Piscina de la hotelul The Beverly Hilton, Beverly Hills, Los Angeles, California

Hotelul The Beverly Hilton are cea mai mare piscina incalzita aflata la exterior. Te poti bucura de cocteiluri chiar in bain sau poti inota pana la trei metri adancime. In acest loc Angelina Jolie a sarbatorit castigarea unui Glob de Aur pentru filmul Gia.

Piscinele din statiunea Bondi Icebergs, Australia

Daca vrei un loc mai putin linistit, poti merge in statiunea Bondi Icebergs din Australia, unde se afla Bondi Baths. Nu vei fi amenintat de niciun rechin in timp ce te poti bucura de tot ceea ce are sa iti ofere oceanul.

Bondi Baths este un punct de referinta pentru plaja Bondi, de peste o suta de ani. Exista un bazin olimpic de 50 de metri si un bazin mai mic, pentru copii. Pretul unui bilet pentru un adult este de 5,50 de dolari, in timp ce pentru un copil acesta este de 3,50 dolari.

Piscina de la hotelul Gansavoort din New York

Poti calatori la New York pentru a vedea Empire State Building, insa tine cont de faptul ca poti si inota sub luminile acestui oras uimitor la hotelul Gansavoort. Piscina de aici constituie o bucurie atat pentru turisti, cat si pentru cei care locuiesc in oras si vor sa se relaxeze. Este un obiectiv demn de interes datorita privelistii pe care o ai asupra orasului si a faimoasei sale linii a orizontului.

Piscinele din cladirea The Parinee Ism, India

Cladirea The Parinee Ism, aflata inca in constructie, va avea o serie de bazine private aflate la balcon, oferindu-ti posibilitatea sa stai toata ziua in apa fara sa iesi din camera ta. Cladirea se afla in Mumbai si, in intregul ei, este o reprezentare abstracta a celei de-a 24-a litere a alfabetului grecesc, omega. Proiectarea acestui obiectiv a fost facuta de faimosul arhitect James Law.

Piscina de la hotelul Cambrian din Alpii Elvetieni

Ideea de a inota intr-o piscina in Alpii Elvetieni pare tentanta si inedita, si aceasta pentru ca ai in fata ta munti acoperiti de zapada a caror vedere te copleseste si iti trezeste un sentiment de veneratie. Preturile pentru cazarea la acest hotel, in cazul unei camere de doua persoane, incep de la 550 de dolari si ajung la cateva mii.

Piscina din statiunea San Alfonso del Mar, Chile

In statiunea San Alfonso del Mar se afla cea mai mare piscina din lume, cu o suprafata de peste 76.000 de metri patrati si peste 249 milioane de litri de apa. Pretul pentru inchirierea unui apartament in San Alfonso del Mar porneste de la 486 de dolari pentru sase nopti si poate depasi 1.000 de dolari, in functie de numarul de camere si perioada de cazare.

Piscina de la hotelul Marina Bay Sands, Singapore

Majoritatea piscinelor nu ofera o privire de ansamblu asupra orasului. Piscina din Singapore se afla la etajul 57 al hotelului, astfel ca ai o imagine panoramica de ansamblu. Numai ideea de a inota la o inaltime considerabila deasupra pamantului are ceva ametitor in ea.

Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
Preşedintele AUR, George Simion, a propus, la Conferinţei Internaţionale „Make Europe Great Again” care a avut loc, sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, ca toate partidele...
George Simion intervine în scandalul „moldovenilor din Buzău”. „Premierul nostru a glumit. Nu este moldovean, probabil este Rrom”
George Simion intervine în scandalul „moldovenilor din Buzău”. „Premierul nostru a glumit. Nu este moldovean, probabil este Rrom”
Preşedintele AUR, George Simion, a declarat sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, la Conferinţa Internaţionale „Make Europe Great Again”, că zilele trecute, premierul Marcel...
#piscine deosebite, #piscine uimitoare, #locatii inedite piscine, #piscine inedite imagini , #atractii