Petreci noaptea dintre ani la munte? Află cum ar trebui să te pregătești

Advertorial
Vineri, 03 Decembrie 2021, ora 17:32
4427 citiri
Petreci noaptea dintre ani la munte? Află cum ar trebui să te pregătești
FOTO: Adobe Stock

Petrecerea dintre ani reprezintă un eveniment așteptat de toată lumea cu mare nerăbdare. Această perioadă reprezintă acel moment unde toți ne dorim să fim mai buni, ne gândim la anul ce tocmai a trecut, ne punem cele mai aprige dorințe pentru anul următor, sărbătorim alături de cei dragi și sărbătorim cu mare fast.

Pentru o petrecere de pomină, departe de agitația de la oraș și zgomotul infernal al mașinilor, în ton cu perioada rece și fulgi de zăpadă, muntele reprezintă cea mai bună alegere. Echipează-te cu cele necesare și petrece sfârșitul de an într-o atmosferă de vis, cu miros îmbietor.

Alege un outfit potrivit pentru restaurant

Dacă ai decis că vrei să faci o schimbare și să petreci sărbătorile de iarnă și petrecerea din ani la munte, trebuie să-ți împachetezi outfit-uri potrivite. În cazul în care vei sărbători Revelionul la restaurantul hotelului unde te-ai cazat, mizează pe outfit-uri versatile, care să te scoată în evidență. O ținută potrivită o reprezintă o rochie în culorile preferate sau roșie (roșul aduce noroc), tip creion, bodycon sau lungă, elegantă sau chiar o salopetă extravagantă, accesorizată cu pantofi cu toc înalt sau sandale. Iar pentru domni, un costum formal, dar nu foarte office, poate fi o opțiune fiabilă.

Dacă locul cazării este la cabană, iar petrecerea are loc în interior, alături de membrii familiei sau prietenii apropiați, un outfit cozy și lejer, reprezintă alegerea ideală. În cazul doamnelor, cu o rochie lejeră sau chiar pantaloni și un cardigan oversize, colorat, cu imprimeuri, botine sau chiar papuci de casă pufoși, cu siguranță nu vei da greș. Pentru bărbați, o pereche de jeanși confortabili sau chiar pantaloni chinos, un pulover colorat, cu imprimeuri și încălțări confortabile, reprezintă un outfit lejer, perfect pentru o petrecere dintre ani alături de persoanele dragi.

Optează pentru îmbrăcăminte potrivită pârtiei de ski

Dacă petrecerea din ani are loc chiar pe pârtia de ski și nu vrei să ratezi niciun minut de distracție, alege un echipament potrivit pentru temperaturile scăzute, confortabil, dar care să îți ofere un aspect desăvârșit. Deși nu necesită o atenție deosebită, fiind un outfit bazat mai mult pe confort și căldură, un outfit potrivit pentru noaptea dintre ani pe pârtia de ski, poate fi ales în funcție de tendințele modei.

Optează pentru geci ski dama călduroase, respirabile, elastice, potrivite pentru pârtia de ski, în culori neutre sau colorate. Completează cu bluză de ski și colanți roșii, pentru un plus de căldură, pantaloni de ski în același model cu geaca sau caută modele extravagante, care te vor scote în evidență și o pereche de apres-ski-uri, perfecte pentru a-ți menține picioarele călduroase.

Pentru un outfit minimalist, simplu, o pereche de pantaloni ski barbati negri, gri, albaști, roșii sau portocalii, călduroși, respirabili și impermeabili, o geacă de ski confortabilă și în culori funky și o pereche de bocanci de ski călduroși, reprezintă opțiunea ideală pentru petrecerea dintre ani.

Accesorizează ținutele de ski cu o cagulă sau un guler pentru ski care îți vor conserva căldura și o pereche de căști pentru ski menite a-ți oferi o protecție anti-șoc, solară, impermeabilitate și un strop în plus de căldură.

Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
Preşedintele AUR, George Simion, a propus, la Conferinţei Internaţionale „Make Europe Great Again” care a avut loc, sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, ca toate partidele...
George Simion intervine în scandalul „moldovenilor din Buzău”. „Premierul nostru a glumit. Nu este moldovean, probabil este Rrom”
George Simion intervine în scandalul „moldovenilor din Buzău”. „Premierul nostru a glumit. Nu este moldovean, probabil este Rrom”
Preşedintele AUR, George Simion, a declarat sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, la Conferinţa Internaţionale „Make Europe Great Again”, că zilele trecute, premierul Marcel...
#ski, #costum ski , #vacanta de iarna