Peste 50 de hoteluri participa la programul "Litoralul pentru Toti", care incepe la 21 mai. Tarifele pornesc de la 40 de lei pe noapte

Luni, 17 Mai 2021, ora 16:55
2847 citiri
Peste 50 de hoteluri participa la programul "Litoralul pentru Toti", care incepe la 21 mai. Tarifele pornesc de la 40 de lei pe noapte
Tarifele sunt cu 65 la suta mai mici decat cele din sezon FOTO Facebook/ANAT

Romanii pot petrece un sejur pe litoralul romanesc cu tarife pornind de la 40 de lei pe noapte, prin programul "Litoralul pentru Toti", care se desfasoara in perioada 21 mai - 20 iunie. Pana in prezent, 54 de hoteluri din toate statiunile de pe litoralul romanesc al Marii Negre vor participa la acest program, punand la dispozitia turistilor aproximativ 4.000 de locuri de cazare pe noapte, a anuntat luni, 17 mai, Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc (FPTR).

"Romanii pot petrece un sejur pe litoralul romanesc cu tarife pornind de la 40 de lei pe noapte prin programul 'Litoralul pentru Toti', care se desfasoara in perioada 21 mai - 20 iunie 2021, anunta Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc (FPTR). Pana in prezent, un numar de 54 de hoteluri din toate statiunile de pe litoralul romanesc al Marii Neagre vor participa la acest program, punand la dispozitia turistilor aproximativ 4.000 de locuri de cazare pe noapte", arata FPTR.

"In ciuda dificultatilor pe care le intampina sectorul turistic, puternic afectat de efectele economice provocate de aparitia virusului Sars-Cov-2, continuam traditia instituita in urma cu 19 ani de a oferi tuturor romanilor posibilitatea de a petrece o vacanta la malul marii la tarife mult reduse. In ultimii noua ani am facut tot posibilul sa mentinem aceleasi tarife la pachetele turistice oferite, ceea ce reprezinta un efort suplimentar din partea tuturor unitatilor de cazare participante", afirma Dragos Raducan, prim-vicepresedintele executiv FPTR.

Tarifele prin programul "Litoralul pentru Toti" sunt cu pana la 65% mai mici fata de cele din varf de sezon. Tariful pentru o noapte de cazare incepe de la 40 de lei, cel mai ieftin pachet fara mic dejun poate fi achizitionat la un hotel de 3 stele din statiunea Neptun si costa 80 lei/noapte pentru 2 persoane.

La polul opus, se afla statiunea Mamaia, unde la un hotel de 4 stele 2 persoane vor plati pentru un sejur de minim 5 nopti, care include cazare cu servicii de masa ultra all-inclusive, 520 lei/ noapte.

Turistii care vor sa se cazeze in statiunea Eforie Nord beneficiaza de tarife pornind de la 85 lei/noapte pentru 2 persoane, pachete de minim 4 nopti.

Programul "Litoralul pentru Toti" se afla la editia cu numarul 38 si este singurul program social din Romania sustinut integral de mediul de afaceri, respectiv de patronatele hoteliere autohtone.

La fel ca in anii trecuti, sejururile pot fi achitate si cu vouchere de vacanta de catre cei care nu le-au consumat inca. Detaliile privind hotelurile incluse in programul "Litoralul pentru Toti" se gasesc pe site-ul FPTR. Rezervarile se pot face atat direct, la hotel, cat si prin intermediul agentiilor de turism.

Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc are in componenta un numar de 5.344 de societati comerciale din turism, care asigura venituri salariale pentru 73.752 de angajati, reprezentand 37% din forta de munca din turism, cu o cifra de afaceri cumulata de peste 5 miliarde de euro si gestionand, intr-o pondere covarsitoare, capital romanesc.

Candidatul PSD - PNL la Capitală promite „liniște” în București. „Trebuie să ajungi să te simţi bine, să fie un oraş cochet”
Candidatul PSD - PNL la Capitală promite „liniște” în București. „Trebuie să ajungi să te simţi bine, să fie un oraş cochet”
Medicul Cătălin Cîrstoiu, candidatul alianţei PSD-PNL la Primăria Capitalei, a declarat vineri, 29 martie, despre viziunea sa cu privire la Bucureşti, că trebuie să ajungi să te simţi...
Cîrstoiu îi răsucește cuțitul în rană Gabrielei Firea: „Poate și eu aș fi trăit mai visceral ceea ce a simțit domnia sa”
Cîrstoiu îi răsucește cuțitul în rană Gabrielei Firea: „Poate și eu aș fi trăit mai visceral ceea ce a simțit domnia sa”
Candidatul alianţei PSD-PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, a declarat vineri, într-o întâlnire cu organizaţia PSD Sector 6, că vrea să îi mulţumească personal Gabrielei...
#litoralul pentru toti, #oferte, #cazare, #Mamaia, #hoteluri , #oferte turism