(P) Cazarea in regim hotelier - alternativa la vacanta oferita de RoCazare

Advertorial
Marti, 28 Iunie 2016, ora 16:21
11324 citiri
(P) Cazarea in regim hotelier - alternativa la vacanta oferita de RoCazare

Se apropie cu pasi repezi sezonul concediilor, iar majoritatea se orienteaza catre vacante in strainatate. Cu toate acestea, exista un procent de populatie care revine in tara pentru concedii, ori care alege ca destinatie de vacanta chiar Romania.

In unele situatii o vacanta poate sa insemne chiar si un sejur prin Bucuresti, chiar daca majoritatea evita aglomerarile urbane in timpul verii.

Principala problema care se ridica in momentul planificarii unui concediu este chestiunea cazarii.

Din ce in ce mai mult a inceput sa fie cautata o modalitate accesibila, o alternativa mult mai confortabila la ceea ce inseamna cazare in sistem clasic, mai exact pensiuni, moteluri, hoteluri si alte astfel de unitati din sectorul HoReCa.

Este vorba despre varianta cazarii in regim hotelier, un sistem practicat cu succes de cateva decenii in statele occidentale, care a inceput sa castige tot mai multi adepti si in randul romanilor.

Firmele ce pun la dispozitie astfel de servicii de cazare nu au intarziat sa isi faca aparitia. RoCazare este una dintre acestea, deoarece ofera o alternativa mult mai confortabila si accesibila oricarui doritor - cazarea in regim hotelier.

Se pune o intrebare care este asociata adesea cu orice element de noutate aparut pe piata: De ce ar opta cineva pentru cazare in regim hotelier, in detrimentul altor variante?

Raspunsurile ne sunt oferite chiar de reprezentantii firmei RoCazare S.R.L., care isi prezinta ofertele de cazare prin intermediul site-ului www.rocazare.ro, pentru zona Bucurestiului si a imprejurimilor.

Top 10 avantaje ale cazarii in regim hotelier

Din intreaga lista de avantaje, primul si cel mai important ar fi sentimentul de "acasa" pe care ti-l ofera o garsoniera sau un apartament oferit in acest sistem de inchiriere.

"De putine ori clientii se declara pe deplin multumiti de serviciile oferite de unitatile hoteliere. Chiar daca exista numeroase facilitati, de la room-service la piscine, restaurante, terenuri de sport sau centre de recreere, tot timpul exista si nemultumiri. Alternativa cazarii in regim hotelier aduce confortul de acasa oriunde, feedback-ul primit de la cei care au ales serviciile noastre fiind mai mult decat pozitiv", - declara increzatori reprezentantii RoCazare.

A savura cafeaua de dimineata ori a te odihni dupa o zi extenuanta in compania celor apropiati reprezinta activitati mult mai usor de dus la indeplinire atunci cand nu te afli acasa, dar dispui de un apartament cu toate dotarile necesare.

Motivul secund pentru care regimul hotelier de cazare este la tot mai mare cautare este dat de confortul oferit.

Utilitatile complete includ camere mobilate complet, electrocasnice moderne, bucatarii si bai complet utilate si spatiu suficient pentru intreaga familie.

Se formeaza astfel o stransa legatura intre senzatia de "acasa" si confortul sporit pe care il ofera o astfel de modalitate de cazare, fie pentru vacanta, fie pentru calatorii in interes de serviciu sau de oricare alt tip.

Siguranta reprezinta cel de-al treilea aspect definitoriu in favoarea cazarii in regim hotelier.

Fiecare apartament sau garsoniera disponibil prin RoCazare ofera pozitionari in zone departe de cele rau-famate, iar siguranta este garantata de imobilele nou construite, intr-un stil modern, ce includ si sisteme de supraveghere si monitorizare moderne uneori.

Un al patrulea argument favorabil alegerii cazarii in regim hotelier este constituit de intimitatea pe care o ofera.

Departe de zgomotul si agitatia unei pensiuni sau a unui hotel, unde sunt cazate simultan mai multe familii, apartamentele si garsonierele in regim hotelier ofera intimitate deplina.

"Clientii sunt de fiecare data multumiti, iar noi punem accent in special pe respectul intimitatii acestora. Pe intreaga perioada nu sunt deranjati de absolut nimeni, poate doar ocazional de personalul de curatenie si intretinere, insa si acestea sunt cazuri izolate", sustine administratorul unui complex de apartamente oferit spre inchiriere doritorilor de catre RoCazare.

Un hotel cu foarte multe camere ori o pensiune in care numarul de camere este redus nu poate sa ofere aceeasi liniste garantata de apartamentele si garsonierele oferite spre inchiriere in regim hotelier.

Sentimentul de "acasa" despre care am mai mentionat este cu atat mai amplificat, cu cat clientii sunt cazati alaturi de locuitori obisnuiti ai zonei, printre care se integreaza perfect oricand.

Daca la o unitate de cazare precum un hotel sau o pensiune nu prea poti alege zona in care aceasta este amplasata, poti avea parte de aceasta facilitate alegand oricare dintre apartamentele sau garsonierele luxoase oferite de RoCazare.

Posibilitatea alegerii locatiei reprezinta cel de-al 6-lea motiv pentru care o astfel de solutie este mult mai avantajoasa. Doritorii pot astfel sa inchirieze in zonele in care se afla si punctele lor principale de interes, pentru a reduce distantele parcurse zilnic pana la destinatiile preferate.

Dotarile moderne pot sa reprezinte pentru unii primul si nu cel de-al 7-lea motiv pentru care ar alege inchirierea in regim hotelier.

Prioritatile difera de la caz la caz, insa este cert ca RoCazare ofera astfel de facilitati pentru orice garsoniera sau apartament inchiriat.

Chiar si cele mai exigente gusturi pot fi multumite pe deplin de mobilierul modern, in linii minimaliste, de decorurile imbietoare si confortabile, de bucatariile si baile complet utilate sau chiar de prezenta spatiilor de lucru sau a birourilor, in cazul apartamentelor.

Cazarea traditionala se vede in unele cazuri depasita de standardele oferite garantat la inchirierea in regim hotelier, mai exact televiziune, aer conditionat, internet, Wi-Fi, incalzire prin sisteme eficiente si multe alte elemente ce nu fac altceva decat sa garanteze o sedere foarte placuta.

Din seria celor 10 motive PRO, al 8-lea care avantajeaza cazarea in regim hotelier este libertatea. Pentru fiecare unitate de cazare din sectorul HoReCa exista si un program ce se impune a fi respectat. Este vorba de servirea meselor intre anumite intervale orare, de accesul la piscina si alte facilitati asociate - totul se desfasoara dupa un program bine stabilit.

La apartamentele si garsonierele in regim hotelier oferite de RoCazare, clientul are libertate deplina si nu este conditionat de un astfel de program restrictiv.

Orice activitate ar avea de intreprins, o poate desfasura dupa bunul plac, de la servirea meselor in oras sau acasa, pana la plecari si sosiri la orice ora, exact ca si cazul unei locuinte proprietate personala.

Cei care aleg alternativa de cazare in regim hotelier mai beneficiaza de un atu, al 9-lea in lista: accesul la viata oamenilor obisnuiti.

Din nou poate fi facuta in acest caz asocierea cu tot ceea ce inseamna un concediu sau o excursie planificata cu ajutorul unei agentii.

Tot timpul va exista un orar stabilit, un itinerariu zilnic ce trebuie de parcurs, intervale specifice de servire a meselor, fara o posibilitate de incalcare a acestor restrictii.

Experienta cazarii in conditiile oferite de RoCazare este una cat se poate de naturala, similara cu o relocare ce pastreaza aceleasi conditii de trai sau poate chiar mai bune, fara restrictii cu privire la orare si programe de desfasurare a activitatilor.

Al 10-lea avantaj oferit, insa nu cel din urma, este dat de tarifele avantajoase oferite. RoCazare ofera de departe preturi mult mai accesibile, comparand nivelul dotarilor apartamentelor si garsonierelor oferite in regim hotelier cu unele similare oferite de unitati de cazare traditionale.

"Clientii marturisesc adesea ca pe intreaga perioada de sedere s-au simtit precum intr-un hotel de 5 stele, daca vorbim de dotari si de experienta generala a inchirierii. Indiferent daca este vorba de o garsoniera ori de un apartament cu 4 camere, RoCazare a multumit de fiecare data clientii in materie de facilitati si dotari care sporesc confortul", dezvaluie unul din reprezentantii companiei.

Despre RoCazare

Societatea si-a inceput activitatea ca raspuns al nevoii unei alternative mai avantajoase ca pret de cazare, dar care sa pastreze aceleasi conditii si dotari precum cele oferite de serviciile hoteliere.

Optiunea inchirierii unui apartament in regim hotelier in Bucuresti a inceput sa fie tot mai cautata, pentru toate cele 10 motive enumerate mai sus si nu numai.

Clientii nu au intarziat sa apara rapid, desi aceasta varianta de cazare este relativ noua pe piata romaneasca.

In state occidentale precum Germania, Spania, Anglia sau SUA o astfel de varianta de cazare este destul de comuna, insa in Romania abia a inceput sa prinda contur.

Serviciile oferite de RoCazare se orienteaza atat catre persoanele aflate in Bucuresti in interes de afaceri sau de serviciu, pentru scurte perioade de timp, cat si pentru cei aflati in vacante si concedii, care cauta un loc similar cu propria locuinta, dotari de top si decoruri cat se poate de familiare si confortabile.

Oferind intimitate, confort, libertate si siguranta, o garsoniera sau un apartament in regim hotelier imbina cu succes confortul propriului camin cu cel oferit de o camera de hotel de 3 sau 4 stele.

Ofertele variate, de la garsoniere pana la apartamente de 4 camere, situate atat in zona centrala a capitalei, cat si in zone rezidentiale, atrag tot mai multi clienti.

Pentru cei care vor sa aiba parte de senzatia de "acasa" chiar si in concediu sau intr-o calatorie de afaceri, RoCazare reprezinta alternativa ideala.

Doritorii pot vizualiza oferta completa in cadrul site-ului oficial www.rocazare.ro, iar rezervarile si informatiile suplimentare se pot obtine cu ajutorul urmatoarelor date de contact:

  • ROCAZARE S.R.L.
  • Sediu: Bulevardul Corneliu Coposu nr. 4, Bucuresti, Sector 3.
  • Tel: (+40) 768 001 001; (+40) 721 430 000; (+40) 031 805 1940;
  • Fax: (+40) 031 815 2054
  • Burduja, la depunerea candidaturii pentru Primăria Capitalei: „Îl provoc pe Nicuşor Dan la o dezbatere. Vreau să văd dacă are curajul să se lupte cu mine” VIDEO
    Burduja, la depunerea candidaturii pentru Primăria Capitalei: „Îl provoc pe Nicuşor Dan la o dezbatere. Vreau să văd dacă are curajul să se lupte cu mine” VIDEO
    Liderul PNL Bucureşti, Sebastian Burduja şi-a depus, sâmbătă, 27 aprilie, candidatura la Primăria Capitalei, şi a declarat cu acest prilej că îl provoacă pe actualul primar la o dezbatere...
    CTP, devastator cu Piedone: ”Candidatul Parizer Usturoi. Așa un afront?... Semn rău pentru interlopul poporului”
    CTP, devastator cu Piedone: ”Candidatul Parizer Usturoi. Așa un afront?... Semn rău pentru interlopul poporului”
    Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat cu aciditate ultima ieșire publică a lui Cristian Popescu Piedone, candidat la Primăria Capitalei, care și-a prezentat programul cu care vrea să...
    #cazare regim hotelier, #apartamente regim hotelier , #ocazii