Oferte de concediu in Bulgaria

Joi, 02 Aprilie 2015, ora 17:26
1729 citiri
Oferte de concediu in Bulgaria

Daca nu v-ati hotarat inca unde sa mergeti la vara in concediu, propunerea noastra pentru voi este Bulgaria! Hoteluri bune, all inclusive si statiuni pentru toate gusturile - asa ca am cautat cateva variante incepand cu 1 iulie, pentru o vacanta de 7 nopti.

In Albena gasim hotel Malibu, un hotel de 4* situat in apropiere de plaja. Un sejur de 7 nopti in regim all inclusive are un pret de 330 euro/ persoana. Ajunsi aici va bucurati de o statiune linistita, o plaja lata cu intrare lina in mare, iar turistii cazati la hotel Malibu beneficaiza de sezlonguri si umbrele gratuite pe plaja.

In statiunea Nisipurile de Aur ne-a atras atentia hotelul Riu Dolce Vita 4*, care face parte din vestitul lant hotelier Riu, cu servicii de cea mai buna calitate. Renovat in anul 2012, hotelul este situat in apropiere de centrul statiunii si la aproximativ 300 de metri de plaja. Turistii cazati aici vor beneficia de servicii all inclusive la un pret de 322 euro/persoana in perioada 01-08 iulie.

Situat in apropiere de centrul statiunii Sunny Beach, hotelul Iberostar 4* este unul dintre cele mai bune hoteluri din statiune. La doar 80 de metri de plaja, hotelul Iberostar Sunny Beach, renovat in anul 2014, ofera turistilor servicii de cea mai buna calitate. Puteti petrece un sejur de 7 nopti in regim all inclusive la un pret de 403 euro, taxele de statiune fiind incluse.

Pentru a beneficia de ofertele disponibile, unele dintre ele avand inca valabile reduceri early booking sau facilitati acordate pentru familiie cu copii, puteti sa accesati portalul de turism TripMe.ro, unde puteti gasi oferte speciale pentru Bulgaria, impresii de calatorie de la turistii care au fost deja acolo precum si posibilitatea de a rezerva vacanta fara nici un cost ascuns.

Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Şeful Guvernului Marcel Ciolacu a precizat că mecanismul de implementare a salariului minim european va începe de la 1 iulie. El a amintit că, în acest sens, a fost emisă ordonanţa....
#oferte vacanta Bulgaria, #all inclusiv Bulgaria, #early booking Bulgaria, #vacanta mare Bulgaria, #oferte concediu Bulgaria , #litoral