Lovitura pentru cei care visau la o vacanta in Mauritius

Luni, 08 Martie 2021, ora 11:29
Autor: David Anghel
Lovitura pentru cei care visau la o vacanta in Mauritius
Mauritius un paradis exotic FOTO unsplash.com

Autoritatile din Mauritius au suspendat toate zborurile comerciale de pasageri spre tara pana la jumatatea lunii martie, din cauza cresterii cazurilor COVID-19, informeaza khaleejtimes.com, citat de airlinestravel.ro.

In aceasta perioada, Air Mauritius va putea transporta pasageri, avand ca punct de plecare Mauritius, dar niciun pasager nu va putea fi transportat spre Mauritius.

Kailesh Jagutpal, ministrul sanatatii din Mauritius, a declarat ca s-a luat aceasta pentru a oferi ministerului momente de respiro in timp ce se lanseaza programul de vaccinare catre populatie. Natiunea insulara urmeaza sa inceapa campania de vaccinare in masa azi, 8 martie, dupa ce si-a vaccinat lucratorii din domeniul sanatatii si persoanele in varsta.

Deocamdata, varianta unei vacante in Mauritius ramane o idee proasta, deoarece carantina este obligatorie pana pe 31 mai pentru toate persoanele care intra in tara. Autoritatile au usurat in mare parte masurile restrictive in ultimele luni, sar au renuntat la carantina.
Citeste si:

 Articol citit de 5588 ori

    Citeste si:
    Comentarii